post

RKEDO – Woudia


From RKEDO – Woudia. Posted by Woudia on 4/07/2019 (54 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2

Na een kwartier enkel tegengehouden te hebben, komt Woudia beter in de wedstrijd en heeft al enkele goede kansen gehad. Sjors stuurt Arjen diep, die op snelheid de keeper door de benen speelt en scoort ! 0-1. Tegen de verhouding in, maar doelpunt is doelpunt. Een ketsbal die Weijert tegen de kin kreeg, wordt beoordeeld als hands en leidt tot een penalty. Keeper Rick pakt de penalty van RKEDO. Meesterlijke (re)actie van Rick ! Ruststand 0-1. De wedstrijd is echter zeker nog niet gespeeld.
Halverwege de 2e helft staat het nog steeds 0-1. RKEDO is na rust sterker, maar Woudia houdt het dicht achterin. De nr. 8 van EDO krijgt een 2e gele kaart, maar geen rood en mag wonderwel doorspelen. Zoals de aanvoerder van RKEDO na de wedstrijd vertelde, had de scheidsrechter in de rust aan hem het rugnummer gevraagd van de speler die hij geel had gegeven, je mag 2x raden welk nummer er is opgegeven, om de lezer te helpen; geen 8. Na het dubbel-geel incident is de wedstrijd verhard. Luuk de Boer debuteert in het 1e met rugnummer 14. Trotse paps en mams. Nadat Woudia tot 2x toe geen penalty krijgt na een handsbal, breekt EDO door en scoort onderkant lat. 1-1. Eindstand 1-1 na een hectisch laatste kwartier, waarin EDO formeel met een man minder had moeten spelen. Accepteren maar en toch een punt mee terug naar Westwoud. Dan maar 3 punten pakken donderdag bij de 20-minuten wedstrijd tegen Dynamo. 20:00 uur start van de wedstrijd in Ursem.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.