post

Jeugdnieuws maart

JEUGDAGENDA 2018-2019

15 juni 2019                 Woudia jeugdtoernooi

16 juni 2019                 Penaltybokaal en mixtoernooi

FIFA toernooi: afgelopen vrijdag werd in de kantine het FIFA toernooi 2019 gespeeld. In de middag kon de jongste jeugd zich uitleven op de Xboxen en ’s avonds ging de oudere jeugd de strijd aan. In totaal waren er ruim 50 deelnemers en zoals je op bijgaande foto kan zien, ging het er fanatiek aan toe. Lars, Luuk en Jim, ontzettend bedankt voor het organiseren, het was weer een groot succes!

Afmeldingen tijdig doorgeven: Wij als jeugdcommissie hopen natuurlijk dat er geen afmeldingen zullen komen voor het komende seizoen, maar als je van plan bent om te stoppen, geef dit dan s.v.p. zo spoedig mogelijk aan ons door. Enerzijds in verband met de voorlopige teamindeling waar we mee bezig zijn, anderzijds moeten wij leden tijdig afmelden bij de KNVB. Dit om te voorkomen dat er contributie voor het volgende seizoen afgedragen moet worden. Deze contributie zullen wij bij niet tijdige afmelding in rekening moeten brengen bij het ex-lid. Wij verzoeken u daarom tijdig (vóór 15 april 2019) een afmelding van uw kind aan ons door te geven. Dit kan via het e-mail adres: [email protected]

Voorbereidingen nieuwe seizoen: De voorjaarscompetitie is nog maar net lekker op gang gekomen, maar achter de schermen wordt al gewerkt aan de voorbereiding voor het komende seizoen 2019-2020. De jeugdcoördinatoren zijn druk aan het puzzelen met de teamindeling. We doen weer ons best om iedereen zo goed mogelijk in te delen en voor alle teams voldoende trainers en begeleiders te krijgen. Als u nu nog geen trainer of begeleider bent, maar het lijkt u leuk om dit te gaan doen, neem dan contact met ons op via mailadres [email protected] of rechtstreeks met 1 van de leden van de jeugdcommissie (zie onze gegevens elders op de site onder het kopje clubinfo).

Spelregelbewijs: Hierbij nogmaals het verzoek om aan de slag te gaan met het spelregelbewijs. De spe(e)l(st)ers die in 2002 zijn geboren moeten hun spelregelbewijs uiterlijk eind van dit seizoen hebben behaald, anders mogen zij het seizoen 2019-2020 niet voetballen. Wij hebben als doelstelling dat iedereen uiterlijk mei het spelregelbewijs heeft behaald, anders hebben we problemen bij de nieuwe teamindeling voor volgend seizoen. De betreffende spe(e)l(st)ers hebben (alweer enige tijd geleden) allemaal de benodigde gegevens persoonlijk toegestuurd gekregen, aan de slag dus!

Wedstrijdverslagen: we missen de wedstrijdverslagen! Van de JO11-1 krijgen we regelmatig een wedstrijdverslag toegestuurd, maar de andere jeugdteams vergeten dit te doen! Dat vinden wij, maar ook heel veel andere mensen, heel jammer. Via de verslagen kan iedereen op de hoogte blijven van het wel en wee van de teams, maar het ontbreekt ons aan verslagen om te publiceren. Graag ontvangen wij van jullie dus (veel) verslagen! Dit kan van een wedstrijd zijn, maar mag bijvoorbeeld ook van een training of teamactiviteit. Het is heel eenvoudig om via de website een verslag toe te sturen. In de blauwe menubalk selecteer je het kopje “jeugd”. Daarna in het uitvalmenu “stuur je wedstrijdverslag in” en dan kun je het verslag typen. Er kunnen eventueel ook foto’s bijgevoegd worden en dan “verzenden”. Je zult zien, het werkt heel eenvoudig, probeer het maar!

Jeugdvoetbaldagen meivakantie: Jeugdvoetbalopleiding organiseert jeugdvoetbaldagen. Dit doen zij door het hele land en op 29 april, 30 april en 1 mei organiseren zij deze dagen bij Spirit’30 in Hoogkarspel. Dit is voor kinderen van 5 tot en met 15 jaar. Je hoeft geen lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich hiervoor aanmelden. Zie voor verdere informatie hun website www.jeugdvoetbalopleiding.nl.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.