post

Zondag 10 maart: Woudia – Apollo ’68 met live vinylmuziek van Boerderij van Kampen!

Zondag 10 maart. Wederom een mooie dag om het vlaggenschip aan te komen moedigen om 14:00 op Sportpark Woudia. Niet alleen om het sporten, de frisse lucht en de gezellige ambiance. Woudia doet het altijd erg goed qua supporters! En al helemaal als het een beetje knap weer is. Mocht u nu naar buiten kijken en twijfelen: We hebben een overdekte tribune. Maar daarbij hebben we ook de eerste Woudia borrel vanuit de gloednieuwe feestcommissie! De welbekende mannen van Boerderij van Kampen delen hun passie voor muziek samen met ons via platen van vinyl. De feestcommissie heeft ook contact gehad met het kantineteam, en zij hadden wel een mooie! BROODJES ROOKWORST VOOR €2,- Namens de feestcommissie willen we jullie natuurlijk allemaal uitnodigen om samen Woudia naar de overwinning te joelen en daarna af te sluiten onder het genot van een natje en een rookworstje. Ohja! U ontvangt in de aankomende periode een flyer in de brievenbus met daarachterop het programma voor de rest van het jaar als een soort bewaarflyer. Leek ons wel handig! Tot zondag 10 maart! Ben je aanwezig? Meld je dan hier aan op Facebook. 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.