post

Strandvogels – Woudia

Strandvogels – Woudia begint. Uit een corner scoort Strandvogels met een kopbal de 1-0. Woudia corrigeert direct: Sjors scoort de gelijkmaker op aangeven van Sven. Na een half uur spelen staat het nog 1-1. Het gaat en kan alle kanten op. Strandvogels maakt de 2-1. We gaan met 2-1 de rust in. Er is echter nog van alles mogelijk. Weinig krachtsverschil in de 1e helft tussen Strandvogels en Woudia. Strandvogels scoort snel na de rust vanaf rand 16 meter de 3-1. Na een gemiste kans van Woudia maakt Strandvogels in de daaropvolgende counter de 4-1. Strandvogels snijdt nog een keer door de Woudia-defensie en scoort met een fraaie kopbal 5-1. De appel wordt nog zuurder: 6-1. Na een interceptie van Marijn maakt Stefan met een keurige solo zelf 6-2. Strandvogels krijgt alle ruimte en maakt vrij eenvoudig de 7e. Woudia is na rust overklast door Strandvogels. Eindstand 7-2. Wel complimenten voor het team dat er voor bleef gaan. Volgende week revanche tegen RKEDO thuis.