post

Voorbeschouwing Woudia 1 – RKEDO 1

Vandaag krijgen we RKEDO op bezoek. Zoals u weet speelt deze club normaliter de wedstrijden ook in een wit shirt, echter is de aanvullende kleur groen. RKEDO zal dus gaan aantreden in de reserveshirts cq. het reservetenue.

Evenveel punten

Woudia en RKEDO doen dit seizoen vooralsnog weinig voor elkaar onder. Waar Woudia naar een zevende plaats geklommen is, staat RKEDO daar een plaatsje onder. Beide clubs hebben evenveel punten, maar Woudia heeft nog steeds een wedstrijd minder gespeeld dan de meeste andere teams.

De resultaten van Woudia zijn de laatste weken goed te noemen. Vorige week werd er een keurige 0-3 winst behaald in Venhuizen en de week ervoor werd St. George met 0-1 verslagen. 6 punten uit twee uitwedstrijden betekent een lekkere inhaalslag voor de mannen van trainer Frank Knijn.

Goede reeks

Er is tevens sprake van een goede reeks, want de laatste nederlaag komt uit oktober toen Dynamo te sterk was. Thuis heeft Woudia behoorlijke tegenstanders op bezoek gehad en de withemden hebben helaas dan ook nog niet gewonnen in Westwoud. Het is opvallend dat Woudia thuis heeft gespeeld tegen alle clubs die zich bovenin op de ranglijst hebben genesteld en dat Woudia al haar uitwedstrijden heeft gespeeld tegen de clubs die inmiddels lager staan.

De eerder gestaakte thuiswedstrijd tegen KSV staat volgende week, op de valreep voor kerst, op het programma. Met twee thuiswedstrijden aan het einde van het jaar kan Woudia zo maar doorschieten naar de top van in ieder geval de middenmoot. Het rekenen aan de hand van de ranglijst en de programma’s zal in menig kantine gebeuren en hoort er dan ook een beetje bij.

Aardige resultaten

Zo zal RKEDO vandaag ook vol voor de winst gaan, want ze zijn de laatste weken niet verkeerd bezig. Twee gelijke spelen tegen eerst Always Forward en vorige week HSV Sport zijn aardige resultaten. RKEDO heeft verder thuis veel wedstrijden gewonnen, echter buiten Sportpark De Krom werd er al drie keer verloren.

Eerste thuiswedstrijd winnen

Vorig seizoen wist RKEDO in Westwoud met 0-1 te winnen, dit was een wedstrijd aan het einde van het seizoen waar weinig meer op het spel stond. De wedstrijd van vandaag is voor RKEDO de laatste van dit jaar en het jaar wil je goed afsluiten. Voor Woudia is het zaak dat de eerste thuiswedstrijd gewonnen gaat worden ! Wij verwachten dan ook een wedstrijd met veel passie en sportieve strijd.

Veel voetbalplezier !

C.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.