post

VOORBESCHOUWING WOUDIA 1 -HSV SPORT 1

Gestaakt na een hamstringblessure van de scheidsrechter

Wij heten u vanmiddag van harte welkom, op hopelijk een rustige herfstzondag bij de wedstrijd tussen Woudia en HSV Sport 1889, de oudste maar ook de kleinste voetbalclub uit Hoorn. Hopelijk kan deze wedstrijd wel volledig worden uitgespeeld, want vorige week werd de thuiswedstrijd tegen KSV uit ’t Kruis, Heerhugowaard, al na een minuut of 8 gestaakt na een hamstringblessure van de scheidsrechter. Op zondag 23 december a.s. zal deze gestaakte wedstrijd worden uitgespeeld.

HSV Sport een geduchte tegenstander

Net als vorige jaar is HSV Sport weer een geduchte tegenstander en speelt mee om de bovenste plaatsen. Tevens zijn zij de enige ploeg die gewonnen heeft van koploper Strandvogels, namelijk in de eerste competitiewedstrijd met 1-2. Verdedigend heeft HSV Sport het goed voor elkaar met maar 9 tegendoelpunten. Scoren doen zij wat moeilijker ten opzichte van de andere ploegen in de bovenste helft. Dit komt mede omdat HSV Sport een kleine uitoverwinning behaalde op WMC. Daarbij kwam afgelopen week het nieuws naar buiten dat trainer Stephan Kaaij na dit seizoen vertrekt bij HSV Sport en het na 3 seizoenen graag hogerop wil zoeken. De trainerscarrousel komt dan ook dit jaar al weer snel op gang.

Tijd dat de cadeautjes in Westwoud worden uitgepakt

Zoals gezegd was Woudia vorige week snel klaar tegen KSV en dat was jammer. Het was lekker voetbalweer en beide teams hadden er zin in, in de eerste minuten. Woudia heeft in de 3 thuiswedstrijden nog niet gewonnen en in de 3 uitwedstrijden nog niet verloren. En staat dan ook wat teleurstellend onderin. Het wordt tijd om deze negatieve thuisbalans om te buigen en is het zaak voor trainer Frank Knijn zijn manschappen zo te motiveren dat de punten in Westwoud blijven. Aan de goede wil ontbreekt het meestal niet maar het geluk ontbrak bij het team in de vorige thuiswedstrijden. Met Sinterklaas in het land wordt het tijd dat de cadeautjes in Westwoud worden uitgepakt !

Ingrediënten voor een spannende pot voetbal

HSV Sport zal hier ongetwijfeld niet zomaar aan willen meewerken en zal mee willen blijven strijden om de bovenste plaatsen. Waarschijnlijk dus een gelijk opgaande wedstrijd met veel strijd. Voor de Woudia-spelers zaak om in een goed resultaat te blijven geloven in deze thuiswedstrijd. Kortom, voldoende ingrediënten voor een spannende pot voetbal onder leiding van scheidsrechter M. Huijboom.

Veel voetbalplezier vanmiddag en een sportieve wedstrijd toegewenst.

G.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.