post

In het Zonnetje: Voor de Jeugd door de Jeugdigen!

Tijdens de herfstvakantie stonden er weer een aantal dagen in het teken van voetbal. Een groep jonge vrijwilligers heeft ziel en zaligheid gestoken in de organisatie van een clinic voor de jeugdspelers van Woudia. Wij als Jeugdcommissie zijn heel trots op deze groep jonge jongens.
Laten we ze eerst eens bij naam noemen: Gijs van Kampen, Cas Broers, Ruud van Kampen, Lars van Diepen, Luuk de Boer en Mark Neefjes! Deze toppers beginnen al kort na de zomervakantie met een programma voor deze dagen in elkaar te zetten. Welke oefeningen zijn belangrijk om de jeugd bij te brengen, wat zijn leuke afwisselingen om te doen, wat te doen bij slecht weer, wat gaan we eten, hoeveel eten hebben we nodig…. Zomaar wat vragen waar deze toppers van de organisatie hun hoofd over bogen. En dit alles naast hun werk, school, sport en andere vrijetijdsbesteding!
Om uiteindelijk de ongeduldig voor de poort trappelende jeugd te mogen ontvangen in de vakantie. Er werd gewerkt aan het afronden op doel, het passen van de bal, het laddertje werd in gebruik genomen en zelfs de trainer en keeper van het eerste van Woudia kwamen op het veld om alle spelers de fijne kneepjes van het voetbal bij te brengen.
Dit alles onder aansturing van de jonge organisatie. BEDANKT GIJS, CAS, RUUD, LARS, LUUK en MARK!!

Wij als Jeugdcommissie zijn enorm trots dat deze jongeren plezier beleven om iets voor de andere spelers te betekenen! Zich willen inzetten voor onze voetbalclub en een mooi evenement neerzetten in de vakantie.
Zonder hen geen 2daagse.
Gelukkig kan Woudia ook bij andere vrijwilligerstaken steeds vaker rekenen op jongeren die zich inzetten. Een aantal jongens geeft training, coacht een team, fluit een jeugdwedstrijd of heeft zitting in de Jeugdcommissie. TOP!

Sandra Balk
Jeugdvoorzitter Woudia

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.