post

Woudia kleurt roze!

Van 6 tot 13 oktober is het roze week 2018 in West-friesland. Tijdens de roze week wordt de diversiteit gevierd en wordt er aandacht gevraagd voor de LHBTI gemeenschap (lesbisch, homo, biseksueel, transgender, interseksueel).

Het symbool van LHBTI is de regenboogvlag. Dit laat ons zien dat je niet alleen zwart of wit moet denken, maar dat er zoveel diversiteit is in mensen als er kleuren in de regenboog zijn. Ook Woudia doet mee aan de roze week. In de voetbalwereld heerst er nog altijd een taboe op homoseksualiteit en diversiteit, waardoor niet iedereen zich geaccepteerd voelt. Door op zaterdag 6 oktober de regenboog vlag te hijsen, steunt Woudia dit initiatief en zal de regenboogvlag een week lang wapperen op Woudlust!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.