post

Woudia 1 – Dynamo 1

Woudia – SC Dynamo begint zo. Halverwege de 1e helft staat het nog 0-0. De ploegen zijn aan elkaar gewaagd. Uit het niets maakt Dynamo van 25 meter de 0-1. Mooi schot, dat moet gezegd. We gaan met een stand van 0-1 de rust in.
Maurice scoort met een prachtig, diagonaal schot de gelijkmaker. Woudia is dus goed uit de kleedkamer gekomen. 1-1.
Het is superspannend in Westwoud. Beide ploegen hebben 100%-kansen gemist. Foutje in verdediging Woudia. Dynamo straft af: 1-2. Woudia verliest nipt met 1-2. Een punt had mooi geweest maar “de bal is rond”.


From Woudia 1 – Dynamo 1. Posted by Woudia on 10/29/2018 (49 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.