post

De contributie-inning gaat veranderen!

Het bestuur onderzoekt regelmatig of bepaalde zaken binnen onze organisatie verbeterd kunnen worden. Ook de contributie-inning is onder de loep genomen en wij zijn van mening dat we hierin stappen kunnen maken. Om die reden gaan wij samenwerken met ClubCollect. ClubCollect is geen incassobureau, maar een ondersteunende partij die ervoor zorgt dat contributie innen makkelijker gaat. Voor zowel u als voor Woudia levert dit veel voordelen op. Het grootste voordeel voor u is het betaalgemak. En de mogelijk tot gespreid betalen (hiervoor wordt wel een kleine administratieve bijdrage in rekening gebracht).

Wat gaat er veranderen? ClubCollect neemt de administratieve verwerking van de contributie-inning over. Via e-mail, sms en/of per post zal ClubCollect u betaalverzoeken sturen namens onze vereniging. Met de link in de berichten die u ontvangt kunt u naar uw persoonlijke betaalpagina gaan. In deze beveiligde omgeving kunt u aangeven op welke manier u wenst te betalen. Gespreide betalingen gaan altijd middels automatische incasso, maar bij een betaling ineens heeft u de keuze tussen een betaling via automatische incasso en een betaling via iDEAL. Bij de keuze voor gespreid betalen ontvangt u altijd een aankondiging voordat een bedrag wordt afgeschreven, zodat u altijd op de hoogte bent. Op uw persoonlijke betaalpagina kunt u ook alle facturen inzien en zo nodig vragen stellen over een bepaalde factuur.

Omdat ClubCollect u betaalverzoeken zal sturen namens Woudia, zullen er enkele persoonsgegevens worden gedeeld zoals het adres, telefoonnummer en e-mailadres. Deze persoonsgegevens zullen nooit worden verspreid, nooit worden gebruikt voor commerciële doeleinden en zijn alleen inzichtelijk voor de penningmeester. De verwerking van de persoonsgegevens zal plaatsvinden geheel conform de vereisten onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (artikel 8 onder b Wbp).
Voor meer informatie over ClubCollect verwijzen wij u naar www.clubcollect.com/nl/members.

I.de Boer
penningmeester

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.