post

Woudia 1 – Always Forward 1

14:00 uur: Woudia – Always Forward begint. In de 11e minuut komt Woudia op 1-0 door een doelpunt van Sjors na goed doorgaan van Bob. Woudia zakt meer in op eigen helft maar Forward weet vooralsnog niet door te breken. Woudia gaat met een krappe 1-0 voorsprong de rust in. Forward komt op gelijke hoogte door een onfortuinlijk eigen doelpunt van Woudia. 1-1. Forward krijgt rond de 16 teveel ruimte en scoort: 1-2. Weyert krijgt zijn 2e gele kaart, dus rood. Woudia met 10 man verder. Forward maakt overduidelijk hands in de 16 maar Woudia krijgt geen penalty. Woudia verspeelt weer een voorsprong en verliest met 1-2. Jammer.

From Woudia 1 – Always Forward 1. Posted by Woudia on 10/14/2018 (125 items)