post

Met de bus naar Bergen 1 – Woudia 1!

Beste deelnemers voetbal2daagse en ouders,

De voetbal2daagse vindt dit jaar plaats op 23/24 Oktober, de dag erna 25 Oktober speelt Woudia 1 een bekerwedstrijd uit bij VV Bergen. Omdat er in de organisatie van de voetbal2daagse een aantal spelers uit Woudia 1 zitten kwamen we op een idee.

We willen 25 Oktober om 18:30 vanaf Woudlust vertrekken met een bus richting VV Bergen. De wedstrijd zal daarom 20:00 beginnen en ongeveer 21:45 af zijn, na hopelijk een mooie wedstrijd voor Woudia willen we vanuit Bergen om 22:00 weer vertrekken om 23:00 weer aan te komen op Woudlust. 

We snappen dat dit voor sommige kinderen vrij laat is, maar we hopen dat de ouders het door de vingers zien zodat de kinderen een keer wat later thuiskomen in de vakantie. De busreis is gratis voor de deelnemers van de voetbal2daagse, mocht u mee willen als begeleider kunt u ook gratis met de bus. Dit kan alleen als we zelf niet genoeg begeleiders hebben die meekunnen.

We hopen natuurlijk dat er zoveel mogelijk deelnemers van de voetbal2daagse meegaan om de boys van Woudia 1 naar de overwinning te schreeuwen. 

Voor alle andere leden en supporters van Woudia, mocht de bus niet vol zitten met alle deelnemers van de voetbal2daagse dan is er ook voor jullie plek in de bus. Mocht u meewillen kost een buskaartje €5,- Mocht het zo zijn dat er teveel aanmeldingen zijn kunnen we altijd kijken voor een 2e bus.

Opgeven kan bij [email protected] of een berichtje naar 0651899735.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.