post

Dag 2 van de Voetbal2Daagse 2018

2e dag. Ruimschoots op tijd was iedereen er weer. Naast de organisatoren van de Voetbal2Daagse bleek er versterking te zijn opgeroepen. Frank Knijn, trainer van de “heren” selectie en keeper van het 1e team, Rick Manshanden, waren toe getreden tot het korps trainers. Frank zou de jeugd onderwerpen aan oefeningen om te komen tot grotere technische vaardigheden met de bal. Het was indrukwekkend om te zien hoe vooral de groep jongste deelnemers zich inzette om de bepaald niet misselijke opdrachten van de meester uit te voeren. De meester overigens, kon niet nalaten om zijn eigen, ook niet misselijke, vaardigheden te tonen.
Keeper Rick bleef bij zijn vakgebied. Er werden penalty’s genomen, waarbij de echte koele kikkers boven kwamen drijven. Aan het eind van de dag moesten Raoul en Dennis een shoot-out doen, om te bepalen wie de penalty-koning van de dag werd; Raoul werd het.
Op verzoek van alle deelnemers werd er een niet geplande kwis gespeeld na de lunch. De lunch die ook al via versterking werd geregeld. Donna en Isabella maakten met liefde de broodjes worst klaar, die naar binnen gingen als de ….. Na de kwis was iedereen weer optimaal gemotiveerd om het toernooi te spelen. Tijdens de lunch kwam Heleen, namens de jeugdcommissie, de organisatoren en andere hulpen te bedanken voor hun inzet. Altijd leuk waardering.
Eindigend met een daverende prijsuitreiking gingen alle deelnemers met een voldaan gevoel de poort uit, tot volgend jaar, dan staan dezelfde 6 kanjers weer klaar voor de jeugd van ons cluppie. Chapeau voor deze jongens, met een gemiddelde leeftijd van 18,3 jaar, verzekeren zij de toekomst van de club.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.