post

Dag 1 van de Voetbal2Daagse 2018

Het is weer herfst en dus ook herfstvakantie. Voor de jeugdleden van Woudia is er dan een uitgelezen mogelijkheid om naast het ontlasten van de ouders, op een fijne en gezellige wijze invulling te geven aan 2 vakantiedagen: de Voetbal2Daagse.
61 jeugdleden hadden zich aangemeld en stroomden vanaf half tien het sportpark op. Ongeduldig, wat voor kleding hebben ze uit gezocht, groen, geel, blauw of paars. Groot was de verrassing dat er dit jaar door de organisatoren gekozen was voor Rood/Wit. Zag er weer gelikt uit, mede door de medewerking van DuijnSport (zie de foto’s).
Lars, Luuk, Ruud, Gijs, Marc en Cas hadden voor de ochtend een circuit opgezet met een 6-tal oefeningen, die met veel lol en fanatisme werden doorlopen. De Ochtend werd afgesloten met de Shuttlerun-test. Gewonnen door Raoul met op een prachtige 2e plaats Nick Andrews (aanzienlijk jonger). Na een stevige lunch werd er weer flink tegenaan gegaan op het Hoofdveld (met dank aan de attente voorzitter) werden veel technische oefeningen, afgewisseld door wat competitieve spellen, gedaan.
Een geslaagde 1e dag, op naar morgen met een verrassing voor onze jeugd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.