post

Opening jeugseizoen 2018-2019


From Opening jeugdseizoen 2018-2019. Posted by Woudia on 9/03/2018 (65 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Het nieuwe voetbalseizoen is begonnen!

Afgelopen vrijdagavond is voor de jeugd het seizoen gestart met de startavond.
De jongste kinderen konden o.a. penaltyschieten op keeper Hans, er werden teamfoto’s gemaakt en er kon worden geprobeerd om de bal door de gaten van het nieuwe gatendoek (zie hiervoor ook het andere nieuwsbericht op de site) te schieten. Dit viel nog niet voor iedereen mee! Nogmaals dank aan de club van 50 voor dit mooie gatendoek, we zullen het ook bij andere jeugdactiviteiten gaan gebruiken!
Voor de oudere jeugdspelers waren er volleybalveldjes uitgezet waarop zij hun voetvolleybalkunsten konden vertonen.
Het was een gezellige avond waarop ook onder genot van een lekker avondzonnetje volop werd nagepraat over de kermis- en vakantie belevenissen.

De eerste bekerwedstrijden zijn ook al gespeeld. Nog niet iedereen was uit de vakantie modus, het was voor sommige weer even wennen om op gang te komen! Gelukkig draaien de komende week de trainingen weer volgens schema. Het opstarten van de trainingen gaat vanwege de kermis en de nog lopende vakanties altijd wat wisselend. Vanaf deze week gaat echter voor nagenoeg iedereen het gewone school- en werkritme weer starten.

Ik breng nog even de keeperstrainingen voor de jeugd onder jullie aandacht. Iedere Woudia jeugdspeler die het leuk lijkt om keeperstraining te volgen, mag dit gaan doen. Het maakt daarbij niet uit of je keeper bent of “gewone” speler. Naast de teamtrainingen kun je als extra meedoen aan de keeperstrainingen bij Willem Bakker (voor de spelers/keepers t/m JO14 op donderdag van 16.30 – 17.30 uur) of bij Jan Hooiveld (jeugdspelers/keepers JO15 t/m JO19 en MO17, op dinsdag van 19.00 – 20.00 uur). Op een leuke manier leer je van hen de kneepjes van het keepen!

Namens de jeugdcommissie wensen wij jullie allemaal een gezellig en sportief seizoen, veel succes en plezier!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.