post

Minutenspel! Geef je nu nog snel op!

De competitie gaat bijna weer van start mensen! En dat betekent dat tijdens iedere wedstrijd, een minutenspel deelnemer weer kans maakt op die felbegeerde €50,- Sterker nog, tijdens de eerste wedstrijd van dit seizoen, Strandvogels thuis, geven we zelfs €100,- aan de deelnemer met de winnende minuut.

Mocht je al weten hoe het werkt, stuur dan direct een mail naar minutenspel@woudia.nl met je naam en e-mail adres, of maak gebruik van onze handige Facebook Messenger Bot

Hoe werkt het?
Voetbalvereniging Woudia wil ook het komende seizoen 2017-2018 het minutenspel gaan spelen.Met het kopen van een minuut steunt u de club, u kunt geld verdienen en gegarandeerd dat het bezoeken van een thuiswedstrijd van het 1e van Woudia
nog spannender wordt! Seizoen 2017/2018 kunt u als lid, supporter of sponsor van Woudia één of meerdere “minuten” kopen.

Wat kost een minuut?
Per minuut betaal je € 20,=

Hoe weet ik welke minuut ik heb?
Via een computerprogramma wordt er aan elke deelnemer een minuut gekoppeld. Om iedereen een eerlijke kans te geven krijgt elke deelnemer bij elke thuiswedstrijd een andere minuut toegewezen. Op vrijdag of zaterdag voor iedere thuiswedstrijd zal op woudia.nl en/of Facebook vermeld staan welke minuut de computer aan u gekoppeld heeft! Dit houdt voor de deelnemers in dat zij wel zelf moeten kijken welke minuut het geworden is.

Wat win ik als Woudia het 1e doelpunt scoort in mijn minuut?
U wint dan € 50,= euro, deze wordt dan contant aan u overhandigd.

Mocht u deze dag niet op het complex aanwezig zijn, dan komt het winnende bedrag op een later moment uw kant op. De winnaar wordt bekend gemaakt via de site en/of Facebook.

En als Woudia niet in de thuiswedstrijd scoort?
Indien Woudia niet scoort, wordt er die wedstrijd niets uitgekeerd en gaat de pot naar de volgende wedstrijd net zo lang tot er wel wordt gescoord.

De personen die de 45ste en 90ste minuut hebben, krijgen ook de blessuretijd erbij.

Wie bepaalt de winnende minuut?
De scheidsrechter bepaalt de minuut waarin het eerste doelpunt van Woudia is gevallen.

Wanneer doe ik mee aan het spel?
De € 20,= kun je overmaken naar NL49RABO 0329 3388 11 tnv VV Woudia en onder vermelding van je naam.
Mocht je meerdere minuten willen, maak je een veelvoud van € 20,= over.

Of contant in een envelop (voor 25 september 2018) , met je naam en e-mailadres daarop vermeld, bij de familie Bruggink (Schakelstraat 67).

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.