Voorlopige indeling jeugd 2018/2019

Voorlopige-indeling-2018-2019-jeugd-publicatie

We hebben vandaag eindelijk de langverwachte voorlopige teamindeling bekend gemaakt, zie de bijlage. Het duurde dit jaar langer dan jullie van ons gewend zijn en daar zijn een aantal redenen voor.
Door veranderingen vanuit de KNVB gaan er dit jaar opnieuw een aantal zaken wijzigen. Na de positieve ervaringen met de veranderingen vorig jaar bij de JO8 en JO9, gaat met ingang van het nieuwe seizoen de JO10 voortaan ook 6 tegen 6 spelen en gaan de JO11 en JO12 allebei 8 tegen 8 spelen. Door veranderingen in aantallen spelers per team en doordat we in de laatste periode nog een aantal nieuwe aanmeldingen kregen, is er een extra team samengesteld t.o.v. vorig jaar. Dit betekende een aantal verschuivingen van spelers die we niet eerder hadden voorzien, dus deze wilden we eerst met de spelers en/of hun ouders bespreken. Daarnaast hebben we door het extra team, maar ook i.v.m. het afscheid van een aantal trainers en begeleiders, weer diverse nieuwe trainers en begeleiders nodig. Dit betekende voor ons: veel mensen benaderen. Gelukkig diverse keren met enthousiaste reacties en een positief resultaat, maar helaas zijn ook een aantal functies nog steeds niet vervuld. Deze staan nog als vacature op het overzicht. We doen daarom hierbij een dringende oproep om je aan te melden om 1 van de vacatures te vervullen! Want zonder voldoende trainers en/of begeleiders moeten we straks kinderen teleurstellen als ze niet kunnen trainen of geen wedstrijden kunnen spelen. Dat willen we natuurlijk proberen te voorkomen, dus meld je aan via jeugd@woudia.nl ! Het zou heel fijn zijn als we dit met jullie hulp tijdig kunnen oplossen! Afgelopen week werden we ook nog door de KNVB verrast. We hadden namelijk een team ingeschreven voor de JO18 competitie, echter deze hele competitie gaat niet door wegens te weinig inschrijvingen. Daardoor is dit team nu noodgedwongen JO19-2 geworden en gaan ze dus spelen in een JO19 competitie. Er zijn momenteel helaas geen andere mogelijkheden dus we gaan kijken hoe dit gaat verlopen, dit is nu nog moeilijk in te schatten.

Willem Bakker zal komend seizoen op donderdag van 16:30 – 17:30 uur weer keeperstrainingen gaan geven aan de JO8 tot en met de JO14. Dit zijn altijd hele leuke en leerzame trainingen en het heeft in het verleden een aantal hele goed keepers opgeleverd! Als je interesse hebt en het je leuk lijkt om met de keeperstrainingen mee te doen, ook als je gewoon voetbalt in je team, dan ben je van harte welkom om hieraan (naast de andere trainingen) mee te doen! Meld je even aan via jeugd@woudia.nl zodat we weten hoeveel en wie er willen meetrainen.

De trainingen gaan in principe weer van start in de week van 27 augustus, maar door vakanties en kermis kan het echter best zo zijn dat niet alle trainers tegelijk met hun trainingen gaan beginnen. Houdt hiervoor dus contact met elkaar en de trainers!

We wensen alle jeugdleden en hun familie een heel fijne vakantie toe!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.