post

Jeugdnieuws juni

JEUGDAGENDA 2018-2019

29 augustus 2018        Flessenactie

31 augustus 2018          Startavond jeugdpupillen, o.a. spullen ophalen

1/2 september 2018      Start bekerwedstrijden

22/23 september 2018   Start competitiewedstrijden

Zomer: Wat het weer betreft zou je het niet zeggen, maar de zomer is nu toch echt begonnen en het voetbalseizoen is alweer enige weken afgelopen. De competities zijn afgerond, de toernooien zijn gespeeld, de penaltybokaal is veroverd en de spullen van alle jeugdteams zijn weer ingeleverd. De gemeente zorgt er de komende periode voor dat de velden weer in goede conditie komen voor het nieuwe seizoen. En wij zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het seizoen 2018-2019. De (voorlopige) teamindeling is bijna klaar. De komende periode worden nog een aantal gesprekken gevoerd, o.a. om nog enkele ouders te vragen om komend seizoen een team te gaan coachen. Er zijn namelijk nog enkele coaches nodig. Ons streven is om de (voorlopige) teamindeling uiterlijk medio juli op de site te publiceren. Op 31 augustus starten we het nieuwe seizoen met de jeugdpupillen startavond en het weekend daarna beginnen de bekerwedstrijden. Verdere informatie over deze startavond volgt t.z.t. via de website. De start van de trainingen is afhankelijk van wanneer de trainers terug zijn van hun vakanties. Via de website, apps of “de tamtam” worden jullie op de hoogte gebracht. De leden van de jeugdcommissie wensen jullie allemaal nog even succes met de laatste loodjes op school of werk en daarna een hele fijne vakantie!

Wijziging samenstelling jeugdcommissie: Tijdens de jaarlijkse jeugdtrainers- en jeugdbegeleidersavond is afscheid genomen van Michel Koppes, Wendy Zwan en nestor Aad van Diepen als leden van de jeugdcommissie. Alle 3 hebben zij jarenlang deel uitgemaakt van de jeugdcommissie en heel veel voor onze jeugdleden georganiseerd. Aad spant hierbij de kroon met 13 “dienstjaren” als JC lid! Deze waren zelfs grotendeels dubbel, want als voorzitter van de JC was hij tevens lid van het bestuur. Dat betekent dus 2 x in de maand een avond vergaderen! Naast het werk als JC lid zijn Michel en Aad ook coach en/of trainer geweest. Vanwege drukte van werk en opleiding heeft Michel al gedurende het seizoen een stapje terug gedaan. Wendy werd nu door Aad toegesproken en bedankt voor haar inzet bij het organiseren van onze toernooien, deze zijn altijd prima verlopen! Daarna was Aad zelf aan de beurt. Er werd een stoel voor hem neergezet, want dit is natuurlijk niet zomaar achter de rug. Heleen spreekt hem toe in een eervolle speech waarbij de vele (en zeer diverse) kwaliteiten, zoals wij die wij van Aad hebben ervaren in de afgelopen jaren, worden benoemd. Wij bedanken Aad hiermee voor zijn inzet en wensen hem alle goeds voor de toekomst! Wij vinden het heel jammer dat we zoveel ervaren krachten moeten missen, maar gelukkig hebben we hele goede opvolgers gevonden. De opvolgers zijn: Sandra Balk (jeugdvoorzitter), Mark Neefjes (jeugd- en trainingscoördinator) en Marco Snip (toernooicoördinator). Wij zijn Aad, Michel en Wendy heel veel dank verschuldigd voor hun jarenlange inzet en wensen Marco, Mark en Sandra veel succes en plezier bij hun werk voor de jeugdcommissie.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.