post

Sponsor gezocht voor Minipupillen Champions League

De minipupillen spelen hun “Champions League-competitie” al lange tijd in mooie tenues met de opdruk van Pannekoekbakkerij Houtlust. Na dit seizoen komt een einde aan het vijfjarig sponsorschap van deze gewaardeerde hoofdsponsor. De resterende speelrondes zijn de jonge talentjes natuurlijk nog in de fraaie tenues van Pannekoekbakkerij Houtlust te bewonderen. Zoals bij de meesten bekend, spelen de minipupillen met hun team onder de naam en in de tenues van Europese topclubs.

De deelnemende verenigingen De Valken, Spirit ’30, Woudia en WSW gaan binnen hun netwerk op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor voor de Champions League voor de minipupillen. Voor een sponsor is dit een prachtige kans op ondersteuning van de jongste voetbaljeugd en het vergroten van de naamsbekendheid.

De wedstrijden van de minipupillen vinden plaats op de zaterdagochtend op de sportvelden in Hem, Hoogkarspel, Westwoud en Wijdenes, waarmee de sponsor in vrijwel geheel Drechterland in beeld komt. Bovendien leert de ervaring dat de minipupillen de meest fotogenieke spelertjes zijn, wat aansprekende foto’s en filmpjes oplevert die op de websites van de Champions League en van de deelnemende clubs, maar ook op de Social Media heel veel worden bekeken.

Bij voorkeur is de nieuwe hoofdsponsor medio juni 2018 bekend, zodat tijdig de nieuwe wedstrijdtenues kunnen worden besteld. Hopelijk gaat dat lukken, want de jongste jeugd verdient ook volgend seizoen weer als ‘Barcelona”, “Manchester United” of “Chelsea” aan de aftrap te staan!

Wie wil weten wat sponsoring van de Minipupillen Champions League inhoudt, kan vrijblijvend contact opnemen met:

Jean-Paul Ligthart (Spirit ’30): [email protected] / 06 20 91 71 81

of Ron Laan (Valken): [email protected] / 06 12 96 97 87

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.