post

Jeugdnieuws mei

JEUGDAGENDA 2017-2018

2 juni 2018          Woudia jeugdtoernooi

3 juni 2018          Finale penaltybokaal

14 juni 2018         Jeugdbegeleiders- en jeugdtrainersvergadering

18 juni 2018        JC vergadering bij Nicolette Bijlsma

19 juni 2018         Inleveren spullen jeugdteams

Voorbereiding nieuwe seizoen: Nog een paar weken en dan zit het seizoen 2017-2018 er al weer op. Dat betekent ook dat de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen al zijn begonnen, zoals bijv. de nieuwe teamindelingen. Willen daarom de spe(e)l(st)ers die aan het einde van dit seizoen gaan stoppen met voetballen, en dit nog niet aan ons hebben doorgegeven, dit alsnog per omgaande aan ons kenbaar maken? Dan word je niet meer meegenomen bij de nieuwe teamindeling en wordt de inning van de contributie voor het nieuwe seizoen stopgezet. Opzeggen kan via een mail naar jeugd@woudia.nl. Als je jezelf naar een andere vereniging wilt gaan overschrijven (dit moet vóór 15 juni geregeld zijn), moet je tijdig met de nieuwe vereniging contact opnemen om je daar aan te melden. Tevens verzoeken wij je om dit ook z.s.m. aan ons door te geven.

Sherina Bennis naar KNVB selectiedagen: De technische staf van de KNVB-West organiseerde onlangs in Alkmaar selectieactiviteiten voor meisjes onder 11. Van Woudia werd Sherina Bennis hiervoor uitgenodigd. Onder begeleiding van o.a. de Ajax speelsters en internationals Kelly Zeeman en Stefanie van der Gragt werden er op 2 avonden oefeningen gedaan en wedstrijden gespeeld. Sherina vond het heel leuk om hier aan mee te doen.

Kampioenschap voor JO19-1? De JO19-1 is nog volop in de race voor het kampioenschap. Komende weken zal blijken of het ze gaat lukken om kampioen te worden! Momenteel staan ze op de 2e plaats met 23 punten. Op de 1e plaats staat DWB JO19-1 met 25 punten en op de 3e plaats SEW JO19-1 met 21 punten. SEW heeft echter 1 wedstrijd minder gespeeld dan DWB en Woudia. Komende zondag spelen de nummers 1 en 3 tegen elkaar. Dit gaat 1 van beiden dus punten kosten, of allebei bij een gelijkspel. Woudia JO19-1 moet komende zondag winnen van Always Forward JO19-4 om kans op het kampioenschap te blijven maken, maar heeft het verder niet meer zelf in de hand. Het zou zelfs zo kunnen zijn dat ze op 3 juni tijdens het mixtoernooi kampioen worden! Dan spelen ze zelf weliswaar geen wedstrijd, maar speelt SEW JO19-1 nog een inhaalwedstrijd en die zou wel eens beslissend voor het kampioenschap kunnen zijn. Kom a.s. zondag (27-5) in ieder geval allemaal naar Woudlust om de jongens aan te moedigen om de laatste 3 belangrijke punten te pakken!

Spelregelbewijs: Alle spe(e)l(st)ers die zijn geboren in 2000 moeten het spelregelbewijs ZO SPOEDIG MOGELIJK behalen! De spe(e)l(st)ers die in 2001 zijn geboren moeten hun spelregelbewijs uiterlijk 1-9-2018 hebben. Wanneer je een aantal keren speelt zonder spelregelbewijs, neemt de KNVB maatregelen. Er wordt dan aangifte gedaan bij de tuchtcommissie en deze kan dan aan de vereniging en de speler sancties opleggen. De richtlijn hiervoor is EUR 200,– boete voor de vereniging (let op: deze boete zal op de speler worden verhaald!!) en 4 wedstrijden uitsluiting van wedstrijden voor de speler. Deze sancties willen wij natuurlijk niet opgelegd krijgen. Zorg dus allemaal dat je tijdig het spelregelbewijs hebt behaald en ga (voor zover je dat nog niet gedaan hebt) hier mee aan de slag!

Trainingen op B veld: Let er even op dat na de laatste trainingen altijd de doelen naar de zijkant van het veld worden gebracht. Het maaien van de velden kan namelijk alleen plaatsvinden als de velden ruim zijn.

Teamactiviteit: Diverse teams hebben tijdens de winterstop een teamactiviteit gedaan. Voor de teams die nog geen teamactiviteit hadden: je mag dit natuurlijk ook doen als een mooie en gezellige afsluiting van het voetbalseizoen! Van Woudia krijg je per speler een vergoeding voor een deel van de gemaakte kosten.

Jeugdtoernooi en finale penaltybokaal: Als afronding van het seizoen hebben we op 2 juni ons jeugdtoernooi. Er zijn weer ruim voldoende aanmeldingen, dus Wendy heeft weer mooie poules kunnen maken. De dag daarna is na het mixtoernooi de finale van de penaltybokaal waarin de beste schutters van de JO8, JO9 en JO10 gaan bepalen wie de Woudia penaltykampioen 2018 gaat worden. Veel succes en heel veel plezier allemaal!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.