post

Het verslag: Woudia VR1 – Vitesse VR1

Trouwe supporters van Vrouwen 1,

Om 13:00 verzamelden we in de kleedkamer. Coach Jeroen moest zo nodig zelf een wedstrijd voetballen, dus die was er niet om de opstelling te geven. Bernard Koops nam deze taak op zich. Aangezien het de vorige wedstrijd erg goed ging in de tweede helft, gingen we op dezelfde posties verder. Wel hopen wij dat die ouwe lullen van de Veteranen voortaan gewoon genoeg man heeft, zodat wij onze coach niet hoeven te missen.

We namen het op tegen Vitesse. Dat klonk al erg spannend. Tijdens de warming-up zagen we hier en daar al een paar mooie trucjes en passes. Desondanks begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd. Koos Schipper had de leiding over deze pot.

Nikki bood zich aan om op doel te staan. Hierdoor miste we wel de bulldozer achterin, maar dit werd goed opgelost door Miranda en Quincy.

We deden erg ons best, maar de meiden uit Castricum vlogen over ons heen. Gelukkig lieten ze ons nog een beetje heel, maar met een 0-6 de rust in gaan is niet goed voor de mentale gezondheid.

En dan ook nog in de rust thee. Het zat ons even allemaal niet mee.

De tweede helft begon het zonnetje een beetje te schijnen. Dit werd wel erg gewaardeerd.

Vorige wedstrijd stonden we ook ons ‘vrouwtje’ na de rust en dat moest dit keer ook gebeuren. Vol enthousiasme was de tegenstander al aan het nadenken wat er moest gebeuren als de 0-10 gehaald werd. ‘We gaan toch wel naar de Maccie coach, als we hier weglopen met 0-10?’ Met een lachende reactie van die coach. Hier moest natuurlijk een stokje voor gestoken worden. Verliezen? Oké. Maar dat zij naar de McDonalds gaan en wij niet? Niet oké. Alle zeilen werden bijgezet om dit te voorkomen.

De meiden van Vitesse kregen veel corners en wisten hier ook wel vaak raad mee. Gelukkig stond Sanne weer perfect op haar positie: naast de tweede paal. Met een heerlijke kopbal werd de bal weer van de lijn gehaald.

Toen mochten wij het even laten zien. Met een mooie pass van Jessica op Jeannette. Deze nam m aan op positie ‘dik buitenspel’ en schoot de bal zo over de keeper heen. Grensrechter gaf niks aan en Koos vond het allemaal wel prima. Wat een topper die oud-voorzitter ook.

Als wervelwind ging Cindy het hele veld over. Hierdoor kwamen de ballen steeds vaker richting het doel van de tegenstander, maar helaas bleef het bij 1 goal voor ons.

De lekkere mannen van de eerste waren al klaar, dus de Leekies schreeuwden al om een borrel.

Het fluitsignaal klonk en de wedstrijd was afgelopen. Gelukkig hebben we nog een beetje gewonnen, want de eindstand was 1-9. Geen euroknaller of McFlurry voor Vitesse dus.

Op zondag 15 april om 14:00 zien we de supporters graag weer terug op Woudlust. We mogen het dan opnieuw proberen tegen RKEDO. De vorige keer was het 4-1 voor de dames in het groen. Wie weet maken we het ze lastig en boeken we de eerste winstpartij.

Dikke kus van Vrouwen 1


From Woudia VR1 – Vitesse 22 VR1. Posted by Woudia on 3/27/2018 (84 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.