post

Anti hondenpoep oproep!

De laatste tijd vinden we helaas heel vaak hondenpoep op het Woudia complex. Niet op de voetbalvelden zelf, maar wel in het gras rondom de velden. En dat zijn nou precies de plaatsen waar kleine kinderen vaak lekker gaan spelen tijdens de wedstrijden. Het is al gebeurd dat er kinderen onder de poep zaten en dat is natuurlijk hartstikke vies!

Daarom doen we nu heel nadrukkelijk het verzoek als je hond de behoefte heeft gedaan om dit direct op te ruimen. Spreek elkaar er ook op aan wanneer je ziet dat dit niet gebeurt zodat we Woudlust poepvrij maken en houden!

De vuilnisbakken rondom het complex zijn te gebruiken om de zakjes met poep in te deponeren.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.