post

Jeugdnieuws december

JEUGDAGENDA 2017-2018

30 december 2017 Zaalvoetbaltoernooi in De Sluis

2 juni 2018            Woudia jeugdtoernooi

3 juni 2018            Finale penaltybokaal

Gebruik zaal van De Schalm bij afgelasting wedstrijden: Als de wedstrijd is afgelast, of er is geen wedstrijd gepland maar je wilt toch met je team even lekker voetballen, kun je hiervoor 3 keer per seizoen gebruik maken van de sportzaal van de Schalm. Dit geldt voor alle jeugdteams t/m de JO15 pupillen. Deze teams hebben de mogelijkheid om samen met hun begeleider de sportzaal van de Schalm 3 x te gebruiken op de zaterdag (tenzij er al een andere reservering is op dat moment) in de maanden december t/m februari. Als je gebruik wilt maken van de Schalm dan kan de begeleider contact opnemen met Michèl Rood op telefoonnummer 06-10898046 of 0228-721904.

Tussenstand penaltybokaal: Natuurlijk wordt er ook dit jaar weer gestreden om de penaltybokaal. Wie mogen er op 3 juni 2018 tijdens het mixtoernooi bij Woudia hun kunsten komen vertonen? Want dan mogen degenen van de JO8, JO9 en JO10 die tijdens dit seizoen de meeste penalty’s scoorden het tegen elkaar opnemen. Zij mogen dan voor het grote doel hun kunsten laten zien en proberen de keeper van de selectie te verschalken! Het is spannend bij alle 3 teams, diverse spelers strijden om wie op het mixtoernooi mag komen penalty schieten. Bij de JO8 hebben Menno en Jelte er tot nu toe 5 gescoord en Thijs 3. Bij de JO9 heeft Finn er 6 gescoord en Vince, Niek, Yuan, Storm en Jens hebben er allemaal 5 gemaakt en bij de JO10 heeft Thijmen er 8 gemaakt en hebben Tim, Chris Deken en Chris Rood er 7 penalty’s in geschoten. Het kan dus nog alle kanten op en het is op het ogenblik ook nog lang niet duidelijk wie het tegen wie gaat opnemen. Ook als je naam hier niet tussen staat, is er nog niets verloren. Schiet gewoon de komende keren je penalty’s raak, wellicht sta jij dan alsnog in de finale!

Trainingen kerstvakantie: in de kerstvakantie zijn er geen trainingen, tenzij jullie trainer andere afspraken met jullie maakt.

Fijne dagen: Nog even en dan is 2017 weer voorbij. Een jaar waarin we met elkaar weer veel mooie momenten, maar helaas ook een aantal verdrietige momenten hebben meegemaakt. Ook op deze moeilijke momenten was de kreet “Woudia dat zijn wij” van toepassing. Dit gevoel van saamhorigheid gaf extra steun. De jeugdcommissie wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en sportief 2018!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.