post

Zorg voor 1 november voor een correcte spelerspasfoto!

Vanaf 1 november is het niet meer mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de wedstrijdzaken-app of voetbal.nl-app. Daarna kan het pas weer na het einde van voetbalseizoen medio 2018.  Dit is om te voorkomen dat niet speelgerechtigde leden (of niet-leden) voor een bepaalde wedstrijd opgesteld kunnen worden door zijn of haar foto tijdelijk digitaal ’te plakken’ op de digitale spelerspas van een ander, wel speelgerechtigd lid.

Welke voorwaarden worden gesteld aan een spelerspasfoto?
Het hoeft niet een officiële pasfoto te zijn. Belangrijk is dat in alle redelijkheid verwacht kan worden dat de scheidsrechter het een goedgelijkende foto vindt. Geen zijaanzichten, geen gezichten van te grote afstand en geen petjes of zonnebrillen. En zorg voor een foto met voldoende contrast. Neem niet het risico dat de scheidsrechter je identiteit niet kan vaststellen.

Na 1 november moet een wijziging worden aangevraagd. Dus hierbij het verzoek aan alle spelers om dit in orde te maken, mocht dit nog niet zijn gebeurd. Bij vragen over het wijzigen of het gebruik van de voetbal.nl app, vraag eens aan een teamgenoot of aan de coach. En neem anders gerust contact op. ([email protected])

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.