post

Uitnodiging Voetbal 2-daagse

Beste spelers/speelsters van de JO10, JO12, JO13 en JO15!

Ook dit jaar wordt er in de herfstvakantie weer een Voetbal2daagse georganiseerd. Net als voorgaande jaren zal er weer worden gewerkt aan verdedigen, aanvallen, techniek, tactiek en conditie. De quiz, het circuit en het toernooitje zullen uiteraard ook niet ontbreken. Al met al een leuk en gevarieerd programma. De Voetbal2daagse zal dit jaar plaatsvinden op dinsdag 24 oktober en woensdag 25 oktober. Elke dag begint om 10 uur en zal om 16 uur afgelopen zijn.  Dit alles zal onder leiding staan van Mark Neefjes, Luuk de Boer, Ruud van Kampen en Lars van Diepen.

Alle deelnemers krijgen een compleet tenue (shirtje, broekje en sokken). Onder de middag wordt er gegeten in de kantine en je hoeft zelf geen lunchpakket mee te nemen.

U kunt uw zoon of dochter opgeven via dit emailadres:
Larsvandiepen1995@live.nl, de uiterlijke opgeef datum is 10 oktober. Vergeet hierbij niet om de schoenmaat, maat van het broekje en maat van het T-shirt te vermelden.
(er zullen nog 2 pasdagen komen op een zaterdag).  De kosten van deze 2daagse zijn 45,-  per kind en kunt u op de eerste dag van de Voetbal2daagse betalen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.