post

‘T KEETJE EN RENATE STEKEN WOUDIA VR1 IN HET NIEUW

Zondag 25 september 2022 was het feest in de Woudia-kantine want de dames van het 1e (VR1) kregen een nieuw tenue uitgereikt.

2 Speelsters van het team hadden namelijk het initiatief genomen om de dames van nieuwe kleding te voorzien.

Na de koffie en thee met gebak richtte Woudia-voorzitter Jan Jong het woord tot de meiden en in zijn speech benadrukte hij wat voor leuk team VR1 was en is. Hij mag ze zelf af en toe fluiten en hij kan het dus weten. Hij vermeldde voorts dat het team terecht afgelopen seizoen kampioen was geworden maar dat door een onverwachte samenloop van omstandigheden het helaas niet tot een officieel kampioensfeest was gekomen.

Daarom was het ook des te leuker dat ze voor deze gelegenheid feestelijk bij elkaar konden komen. Helaas was trainer/coach Mark Neefjes verhinderd maar hij had wel voor 2 vervangers gezorgd om de coaching te verzorgen.

Vervolgens reikte de voorzitter het eerste shirt symbolisch over aan verzorgster Pauline Rood die op de voor haar bekende wijze zichtbaar enthousiast reageerde. Daarna mocht Pauline het keepersshirt overhandigen aan Ilse de Boer namens de sponsor Fruitkwekerij ’t Keetje uit Lutjebroek en een speelstershirt aan Renate Oud namens de sponsor Renate’s Haar, Make-up & Nagelstyling uit Westwoud. Deze 2 sponsors zorgen er voor dat de dames er de komende 5 seizoenen weer keurig bijlopen.

www.fruitkwekerij-hetkeetje.nl

www.renateshaarmakeupnagelstyling.nl

In de kleedkamer bleken alle tenues te passen en konden de officiële elftalfoto’s genomen worden.

Ondanks een prima warming-up ging de wedstrijd tegen het excellerende Hauwert 65 VR1 jammerlijk met 1-9 verloren maar de blijdschap over de nieuwe tenues was er niet minder om.

Staand: Peter van den Oudenrijn (invalcoach) Jessica Oud, Miranda Leek, Mara Brandsen, Rozemarijn Rinkel, Suze Huisman, Joyce Voorthuijzen, Milou Vlaar, Renate Oud (sponsor), Ilse de Boer (sponsor), Tom Schipper (invalcoach).
Gehurkt: Milena de Haan, Maria Kors, Selena Sijm (k), Nikki Sijm, Anne Schipper, Pauline Rood (verzorgster).