post

Corona update: Algemene Ledenvergadering uitgesteld en aangescherpte handhaving

Het zal je niet ontgaan zijn dat het aantal Corona besmettingen binnen onze gemeente toeneemt. De kans op exponentiële groei, moeten we daarom zo goed mogelijk zien te voorkomen! De Algemene Ledenvergadering die donderdag 24 september zou plaatsvinden, zal hierdoor worden verplaatst naar een later moment en mogelijk op een digitalere manier dan gebruikelijk, rekening houdend met de geldende statuten. Kortom; we willen geen risico nemen dat er binnen Woudia een uitbraak plaatsvindt.

Aanscherping handhaving
Tevens zal de handhaving op 1.5 meter worden aangescherpt tijdens onze voetbalweekenden met extra toezicht. Dit is de enige manier om te kunnen blijven genieten van de wedstrijden op ons Sportpark. We willen iedereen ook vragen om, in het belang van jezelf en Woudia, hier actief mee om te gaan. Houd 1.5 meter afstand, volg de pijlen zoals aangegeven op de grond en leef de RIVM maatregelen na. Alle regels en adviezen zijn na te lezen op woudia.nl/welkom. Ook hier is een instructievideo gemaakt waar de belangrijkste maatregelen worden getoond. Alsjeblieft, nogmaals, houd je aan de regels en dan komen we hier zo snel en gezond mogelijk doorheen. 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.