post

Jeugdnieuws april 2021

Jeugdtoernooi: Helaas kan ook dit jaar ons jeugdtoernooi niet doorgaan. Jammer maar helaas. Hopelijk volgend jaar.

Voorbereidingen nieuwe seizoen: we hopen natuurlijk allemaal dat in de loop van het jaar het e.e.a. weer kan normaliseren, waaronder ook de voetbal. De jeugdcoördinatoren zijn gestart met de teamindeling. We doen weer ons best om iedereen zo goed mogelijk in te delen en voor alle teams voldoende trainers en begeleiders te krijgen. Als je nu nog geen trainer of begeleider bent, maar het lijkt je leuk om dit te gaan doen, neem dan contact met ons op via mailadres [email protected] 

Afmeldingen tijdig doorgeven: als je van plan bent om te gaan stoppen (liever niet natuurlijk!) met voetballen bij Woudia, geef dit dan s.v.p. zo spoedig mogelijk aan ons door! Enerzijds in verband met de hierboven genoemde voorlopige teamindeling, anderzijds moeten wij leden tijdig afmelden bij de KNVB, dit om te voorkomen dat er contributie voor het volgende seizoen afgedragen moet worden. Deze contributie zullen wij bij niet tijdige afmelding in rekening moeten brengen bij het ex-lid. Wij verzoeken je daarom tijdig (vóór 1 mei 2021) een afmelding van je kind aan ons door te geven. Dit kan via het e-mail adres: [email protected].

Nieuwe leden welkom: we zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor het komende seizoen. Wil je gaan voetballen geef je dan snel op, dan nemen we je mee in de teamindelingen voor het komende seizoen. Zie het aanmeldingsformulier op de site of neem contact met ons op via het  [email protected]. Je bent van harte welkom!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.