post

Scheidsrechters bedankt!

Beste Woudianen, met het weekend van 10 en 11 oktober hebben we de landelijke “Week van de Scheidsrechter” afgesloten. Een week waarin deze leidsmannen centraal staan en waarvoor we onze waardering willen uiten.
Want namelijk iedere week offeren zij zich als vrijwilliger op, om de sportieve strijd die onze Woudia teams aangaan met de tegenstander, in goede banen te leiden. Een diepe buiging hiervoor.
Want ook al zijn we allemaal druk en komt het niet altijd goed uit, als Woudia mogen we trots zijn dat we elke week weer kunnen rekenen op onze scheidsrechters.
De afgelopen weken hebben de spelers van de JO15 en 16 middels een interne training mogen “ruiken”  aan het scheidsrechtersvak. Beginnend op een half veld, waarin we hopen dat jullie je plezier kunnen vinden en zodoende kunnen doorstromen naar een heel veld. Uiteraard zal de Woudia Jeugdcommissie hierbij zorgen voor een passende begeleiding/training. Zo doen we het met elkaar en voor elkaar. Namens heel Woudia, scheidsrechters bedankt! Zonder jullie geen wedstrijd!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.