post

Corona update: Besmettingen binnen Woudia

Het aantal besmettingen van het Coronavirus onder leden en vrijwilligers van Woudia neemt toe. Dit komt overeen met het toenemende aantal besmettingen in de gemeente Drechterland. Het is belangrijk dat iedereen, leden en vrijwilligers van Woudia, aangeeft dat hij/zij besmet is met het Coronavirus of in aanraking is geweest met besmette personen en in quarantaine moet. Hierdoor kan het bestuur maatregelen treffen om de kans op (verdere) besmettingen te minimaliseren. Kortom: Klachten? Testen. Positief? Melden. Advies GGD: Opvolgen.

Op deze manier komen we snel anticiperen en uiteindelijk ook weer lekker voetballen of genieten van een mooie wedstrijd op ons Sportpark. Melden kan bij Theo Quist. Mocht het aantal meldingen toe blijven nemen, dan zullen we moeten stoppen met de trainingen.

We willen iedereen met klem verzoeken om op ons Sportpark alle maatregelen en adviezen vanuit de KNVB en de GGD op te volgen.

Mocht de aankomende periode niet zorgen voor een structurele verbetering, zal het bestuur haar verantwoordelijkheid nemen en waar nodig aanvullende maatregelen treffen om eventueel de besmettingskans bij Woudia zo klein mogelijk te houden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.