post

Woudia – MOC

Even zoeken in het begin door een aantal positiewisselingen en andere spelers. Daarna gaat het steeds beter lopen, spelers vinden elkaar beter en er wordt zuiverder gespeeld. Na een aantal scoringskansen, geen gebrek aan vanmiddag, en schitterende combinaties, zet Arjan van Diepen in de 33e minuut Woudia op 1-0.

Woudia heeft de nodige kansen maar weet niet te scoren. Buitenspel van Stephan Mak, dus zijn goal wordt afgekeurd. Woudia gaat de rust in met een verdiende, maar zuinige 1-0.

Ook na de rust is Woudia lange tijd de bovenliggende partijen met kansen die of op de lat of paal eindigen of door de keeper verijdelt.

Doelpunt van Maurice Breg wordt ten onrechte afgekeurd. Toch nog gerechtigheid: Raoul weet met een prachtige kopbal voor 2-0 te zorgen. Daarna wordt het nog best spannend, even te makkelijk achterin en de aansluitingstreffer valt.

Uiteindelijk houdt Woudia stand en pakt verdiend de 3 punten.