post

FC VOLENDAM OEFENT TEGEN WOUDIA ALL STARS, VITESSE EN FC GRONINGEN IN WESTWOUD!

Zoals vandaag al eerder te lezen in verschillende media, start het voetbalseizoen in Westwoud.

Vrijwel alle voetbalverenigingen hebben het zwaar in deze Coronacrisis. Daarbij zijn niet alle fans zijn te paaien om de buitenlandse wedstrijden op de televisie zonder publiek te bekijken via televisie. Maar, er is wel behoorlijk wat om naar uit te kijken in de regio! We pakken namelijk samen met FC Volendam en Grando Keukens & Bad Hoorn behoorlijk uit in de aankomende weken. Samen hebben wij een aantal topwedstrijden gepland in Westwoud!

Woudia All Stars
Zo zal zaterdag 18 juli om 16:00 uur een Woudia All Stars elftal aantreden tegen het ‘Andere Oranje’. Bekende oud-Woudianen als Pieter Koopman, Thomas Hand, Wesley Mak en vele anderen zullen zich weer eens in het wit hullen om Westwoud te vertegenwoordigen in de wedstrijd tegen de Volendammers. 

Vitesse
De week erop, op zondag 26 juli, zal Sportpark Woudia als thuisarena fungeren voor FC Volendam, als zij aantreden tegen de nummer 7 van de Eredivisie; Vitesse. De hoofdmacht van Arnhem zal afreizen naar Westwoud om de tactieken en opstellingen te optimaliseren richting de aanvang van het Eredivisie seizoen 2020/2021 dat in september zal starten. Ook zal dit seizoen de eerste zijn van Thomas Letsch. De Duitse trainer die de leiding heeft over de club uit 1892. 

FC Groningen
Wie Oranje zegt, zegt Robben. Wie Robben zegt, zegt FC Groningen. FC Volendam zal aantreden tegen de Trots van het Noorden op vrijdag 21 augustus om 18:00 uur. De Wijdbroeken oefenen wederom op Sportpark Woudia en zullen de kermis aftrappen voor de Westwouders. De weergoden zijn de Westwouders meer wel dan niet goedgezind tijdens kermis, dus de kans op goed weer is statistisch gezien groot. 

Kaartjes 
Door de Coronamaatregelen die gelden voor voetbalverenigingen, zijn er maar een beperkt aantal toeschouwers toegestaan op het Sportpark Woudia. Dit betekent dat ticketverkoop uitsluitend onlline zal plaatsvinden. Volg Woudia op Facebook, Instagram of Twitter of bezoek deze website geregeld om op tijd te zijn voor het aankopen van tickets.

Hier zullen uiteindelijk de links naar de ticketshop worden gedeeld per wedstrijd. Tijdens de evenementen zijn op het terrein alle benodigde Corona-maatregelen van toepassing. Dit drietal wedstrijden wordt medemogelijk gemaakt door Grando Keukens & Bad. 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.