post

Jeugdnieuws april

Amateurvoetbalcompetities dit seizoen gestopt: zoals jullie wellicht al hebben vernomen heeft de KNVB besloten dat de amateurvoetbalcompetities dit seizoen niet meer worden hervat. Gezien de bijzondere situatie op dit moment was er natuurlijk geen andere keuze mogelijk. We zitten momenteel met zijn allen in een heel bijzondere periode. Een spannende en onzekere periode met grote impact op het dagelijks leven van ons allemaal en waarvan nog niet bekend is hoelang dit blijft duren en hoe het verdere verloop zal zijn. Vanuit de jeugdcommissie wensen wij iedereen heel veel sterkte toe voor de komende tijd en zien we jullie, zodra dat weer mogelijk wordt, graag allemaal in goede gezondheid weer op of langs het voetbalveld!

Jeugdtoernooi: op dit moment is nog niet bekend of ons jeugdtoernooi kan doorgaan. Dit is  afhankelijk van het verdere verloop van de overheidsmaatregelen en de ontwikkeling van de gezondheidsrisico’s. Eind april verwachten we hier meer over te weten. Zodra dit bekend is zullen we jullie verder informeren.

Voorbereidingen nieuwe seizoen: we hopen natuurlijk allemaal dat in de loop van het jaar het e.e.a. weer kan normaliseren, waaronder ook de voetbal. Er wordt daarom al druk gewerkt aan de voorbereiding voor het komende seizoen 2020-2021. De jeugdcoördinatoren zijn druk aan het puzzelen met de teamindeling. We doen weer ons best om iedereen zo goed mogelijk in te delen en voor alle teams voldoende trainers en begeleiders te krijgen. Als u nu nog geen trainer of begeleider bent, maar het lijkt u leuk om dit te gaan doen, neem dan contact met ons op via mailadres [email protected] of rechtstreeks met 1 van de leden van de jeugdcommissie (zie onze gegevens elders op de site onder het kopje clubinfo).

Afmeldingen tijdig doorgeven: als je van plan bent om te gaan stoppen (liever niet natuurlijk!) met voetballen bij Woudia, geef dit dan s.v.p. zo spoedig mogelijk aan ons door! Enerzijds in verband met de hierboven genoemde voorlopige teamindeling, anderzijds moeten wij leden tijdig afmelden bij de KNVB, dit om te voorkomen dat er contributie voor het volgende seizoen afgedragen moet worden. Deze contributie zullen wij bij niet tijdige afmelding in rekening moeten brengen bij het ex-lid. Wij verzoeken u daarom tijdig (vóór 15 april 2020) een afmelding van uw kind aan ons door te geven. Dit kan via het e-mail adres: [email protected]

Nieuwe leden welkom: we zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor het komende seizoen 2020-2021. Wil je gaan voetballen geef je dan snel op, dan nemen we je mee in de teamindelingen voor het komende seizoen. Zie het aanmeldingsformulier op de site of neem contact met ons op via het mailadres [email protected] Je bent van harte welkom!

Spelregelbewijs: dit seizoen zijn alle jeugdleden die zijn geboren in het jaar 2003 aan de beurt om het spelregelbewijs te behalen. De spe(e)l(st)ers die in 2003 zijn geboren moeten hun spelregelbewijs uiterlijk eind van dit seizoen hebben behaald, anders mogen zij het seizoen 2020-2021 niet voetballen! Woudia heeft als doelstelling dat iedereen uiterlijk mei het spelregelbewijs heeft behaald, anders hebben we problemen bij de nieuwe teamindeling voor volgend seizoen. Komende periode kun je helaas bijna nergens naar toe, gebruik deze tijd om je spelregelbewijs te halen! Het is niet moeilijk, als het goed is zijn de (meeste) regels al bekend voor je. Hierbij nogmaals het verzoek om tijdig het spelregelbewijs te behalen en om er op korte termijn mee aan de slag te gaan!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.