post

Woudia presenteert nieuwe tenues en speelt tegen ALC

Zondag 6 september 2019, de dag van de eerste officiële thuiswedstrijd van Woudia 1 tegen ALC Abbekerk. Een mooie dag die samen met nieuwe hoofdsponsor Grando Keukens & Bad is ingeluid met een bezoek aan het fantastische bedrijfspand in Zwaag. De gehele selectie is hier verzameld om samen met de staf en een gedeelte van het bestuur foto’s te schieten voor het bedrijf van Ramon Rinkel en Debby Brons. Zij hebben zich namens Grando Keukens voor vier jaar verbonden aan de club. Woudia en Grando hebben samen gewerkt aan een primeur; het in het oog springende uittenue, waar de kleuren van Grando centraal staan met een vleugje Romeinse inspiratie. Na de shoot, waarvan de foto’s spoedig volgen, is het gezelschap gezamenlijk richting Sportpark Woudia verplaats om een kop koffie voorzien van een gebakje te verorberen. Voorzitter Jan heeft hier officieel het shirt overhandigd gekregen van Ramon, begeleid met een inspirerende toespraak van de kersverse sponsor.

Op het veld bleek het echter nog even wennen in de nieuwe kits, want de hoofdmacht kon helaas de tegenpartij onder leiding van bekende Kees Broers niet de baas. Met een groot aantal kansen voor beiden partijen wist ALC keeper Ravenek vaker te passeren dan dat de heren in het wit wisten te bewerkstelligen. Voldoende materiaal om mee aan de slag te gaan voor eveneens gloednieuwe trainer Edwin Degenaars.

Alles is er om er een topseizoen van te maken en daarom ontvangen wij u heel graag op Sportpark Woudia om samen de heren in het wit naar de overwinning te joelen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.