post

Zaterdag 15 juni – Westwouds kampioenschap Voetgolf

Op zaterdagavond trappen we af met het tweede Westwouds Voetgolf kampioenschap! Dit gezellige evenement voor jong en oud zal op zaterdag 15 juni om 19.00 gaan beginnen! Geef je team (2 personen) of jezelf daarom snel op, zodat je zeker mee kan doen en niet op de reservelijst terecht komt! Het is niet belangrijk of je goed kan voetballen of weet hoe een bal er uit ziet, want vooral je gezelligheid en inzicht is van belang!

We spelen verschillende holes op en nabij het Woudia-complex en er zijn individuele prijzen en prijzen voor het beste team te winnen! De kosten bedragen €5,00 per team en in de kantine is er gelegenheid om wat te drinken en een hapje te nuttigen! Inschrijven is mogelijk vanaf 16 jaar en ouder!

Aanmelden kan door een email te sturen naar: [email protected] of je team aan te melden op het Facebook evenement van Woudia. Graag doorgeven met wie je een team vormt (niet verplicht, want op de avond kan je ook gekoppeld worden als je geen teamgenoot kan vinden) en dan zien we jullie graag allemaal verschijnen op zaterdag 15 juni!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.