post

Always Forward – Woudia

From Always Forward – Woudia. Posted by Woudia on 5/26/2019 (40 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2

De laatste wedstrijd van seizoen 2018/19. We zijn begonnen. Eigen doelpunt Luuk de Boer. Laten we het onfortuinlijk noemen. 1-0. Vanwege de schorsing van Rick staat vandaag Bob Appelman op doel. Op slag van rust maakt Woudia gelijk. De rebound op een afstandsschot van Stef wordt door Maurice netjes afgemaakt. 1-1. Halverwege de 2e helft. Na rust wordt er bijna alleen op de Woudia-helft gespeeld. In de 82e minuut scoort Forward de 2-1 middels een keurig uitgespeelde aanval. Ondanks een kort slotoffensief van Woudia blijft het 2-1. Een terechte uitslag gezien de krachtsverhoudingen. Eindigend op de 7e plaats, daar waar in het begin van het seizoen menigeen beweerde dat Woudia ging degraderen naar de 5e klasse. Misschien niet altijd mooi voetbal, wel veel strijd en meer dan voldoende punten om uit de gevarenzone te blijven. Sponsors, trainer, staf, bestuur en vooral trouwe supporters; bedankt. Op naar het jeugd-, vrienden- en mix-toernooi. Prettige zomerstop en tot volgend seizoen.