Dynamo – Woudia

From Dynamo – Woudia. Posted by Woudia on 3/18/2019 (58 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2

Een wedstrijd met een staartje!
Woudia komt op voorsprong nadat Maurice een corner panklaar op het hoofd van Sjors legt. 0-1. Woudia slaagt er in om Dynamo goed onder druk te houden en geeft weinig weg, toch laat Woudia Dynamo even glippen,
waardoor Dynamo op gelijke hoogte kan komen. 1-1. Scrimmage voor het Woudia-doel leidt tot een penalty voor Dynamo. Tot grote opluchting aan Woudia-zijde wordt de penalty hoog over geschoten. Woudia komt dus goed weg.
Na een bal van Arjan op de kruising gaan we met 1-1 de rust in. Dynamo en Woudia hebben beide een paar opgelegde kansen na rust, maar deze worden niet afgerond. Blijft dus 1-1. Na wat duw en trekwerk tussen Thomas en de nummer 5 van Dynamo krijgen zij beiden een gele kaart. Dit blijkt het begin van het eind te zijn. Door de commotie die met name bij de aanvoerder van Dynamo ontstaat geeft de scheids uiteindelijk 2x rood aan o.a. de aanvoerder van Dynamo vanwege commentaar op de leiding en wordt zelfs aangevallen door deze speler. Deze acties worden door de scheidsrechter als zeer bedreigend ervaren waardoor hij besluit om de wedstrijd te staken met nog ongeveer 15 speelminuten op de klok. Bij het verlaten van het veld geeft de scheidsrechter nog niet aan dat hij de wedstrijd definitief staakt, hierdoor ontstaat er enige onduidelijkheid bij spelers en publiek. Definitief gestaakt en nu maar wachten wat de KNVB van deze situatie vind.
Mocht u nog meer over deze wedstrijd willen lezen kijkt u dan op de site van het NHD en/of het twitteraccount van Woudia waarop zelfs live beelden staan van het einde van de wedstrijd.