post

Woudia 1 – Strandvogels 1

Woudia 1 – Strandvogels 1 begint zo.
Halverwege de 1e helft staat het nog 0-0. Woudia heeft een licht overwicht en net een 80%-kans gemist. Keeper en verdediger Woudia grijpen mis. Strandvogels vrij voor doel: 0-1.
Klasse-aanval van Woudia: Gerwin past diep op Stephan op rechts die prima voortrekt waardoor Arjan goed kan inschieten. 1-1.
We beginnen de 2e helft zo met een stand van 1-1.
Ruud moet eraf met een rode kaart na een overtreding buiten het gebied van de bal en veel geschreeuw van Strandvogels. Jammer.
Strandvogels “krijgt” een penalty vanwege hands in de 16. 1-2. En passant krijgen nog 2 Woudianen geel vanwege opmerkingen richting scheids. Strandvogels schiet met een boogbal vanaf de zijkant over alles en iedereen heen in doel. 1-3. Woudia bikkelt met 10 man wel goed door. Na een ingooi die de andere kant op had gemoeten scoort Strandvogels 1-4. De wedstrijd eindigt in 1-4. Na rust werd van 1 kant het laten vallen en appelleren bijna tot kunst verheven zonder dat er tegen opgetreden werd. Had wat anders gemoeten.

From Woudia 1 – Strandvogels 1. Posted by Woudia on 10/01/2018 (61 items)