post

Veteranen winnaar van het minutenspel van zondag 29 april 2018

Zondagmiddag op een regenachtig Woudiacomplex werd de wedstrijd Woudia – FC Medemblik gespeeld.
Helaas voor Ricardo en zijn manschappen ging de wedstrijd verloren in 2 – 3, waar een gelijkspel meer op zijn plaats was geweest.
De winnende minuut kwam tot stand in de 2e helft. Max bracht met een mooie voorzet de bal bij de 2e paal waar Sven met een gerichte kopbal de gelijkmaker maakte.
Met deze goal bracht Sven de winnende minuut bijna bij zijn vader Aad.
De scheidsrechter gaf na de wedstrijd het verlossende bericht dat de Woudia goal in minuut 58 was gevallen! Aad zat er een minuut naast en het mooie geldbedrag van 50  euro ging naar de veteranen. Jan Hooiveld was namens de veteranen  aanwezig en kreeg uit handen van Leonie ( die bestuursdienst had ) de envelop met inhoud. Jan zal ervoor zorgen dat het geld in de pot van de veteranen komt.
Veteranen namens de organisatie van het minutenspel van harte gefeliciteerd met jullie winnende minuut!