Welkom bij Woudia...!

Mededelingen: 

Hierbij de teamindeling van de Toekomst Cup van 15 april en de Westfriesland Cup van 17 april. Via deze link https://sites.google.com/site/2toernooien/ zijn ook de foto's van het toernooi in te zien.

 Woudia doet mee aan de Struik Soepporter Actie en daardoor krijgen klanten bij DEEN bij aankoop van 3 Struik producten (Struik soep 800 ml. of knakworsten) een gratis soepkom die bedrukt is met het logo Woudia.

De actie is 5 april begonnen en loopt t/m 19 april 2014!

      

 

Elma heeft inmiddels weer de nodige elftalfoto's gemaakt. Zie hier W2, W4, DA1, C2, D1, E2, F1, F2 en  MD1. Nieuw: Woudia E1! Nu ook W3 op de foto!


 
Nieuws:
 
 

Woudia 1 kampioen na spetterende zege!

zo 13 april 2014

Na acht overwinningen op rij, zou gisteren een negende overwinning op rij het kampioenschap kunnen brengen. Mocht het fout gaan, was er nog geen man over boord, maar heel Westwoud wilde graag de titel zo snel mogelijk binnen hebben. Dat de spelers dat ook wilden zag de trainer deze week al op de training en gisteren zag een volgelopen De Valken-complex dat ook. De Valken was overigens een goed gastheer en kon zo trots het fraaie complex aan de vele Westwouders showen. Van de kastelein tot de wethouder, van de hoofdsponsor tot de jongste leden, iedereen was aanwezig in Hem!

Woudia ging gretig van start en na iets meer dan 10 minuten konden de handen al de lucht in nadat topscorer Eric vogelvrij werd gelaten in het strafschopgebied en schoot nauwkeurig de 0-1 binnen. Woudia bleef fel, bleef op de bal jagen en dwong De Valken tot veelvuldig balverlies.


Eric, goud waard met vier treffers!

Na 20 minuten kreeg Mats de bal op links, hij gaf een heerlijke crossbal om Chris, waar veel mensen een doelpoging van Chris verwachten, legde hij de bal echter keurig terug, waardoor Eric in een goede positie op doel kon schieten. Wederom met succes en zo stond Woudia uiterst effectief al op 0-2.

Voor rust kwam Woudia zelfs op 0-3 toen Marijn goed werd bediend en de bal net onder de keeper kon prikken. Wat een weelde! Wel moet gezegd worden dat Woudia vlak voor rust goed weg kwam, toen Tim een overtreding leek te maken in het strafschopgebied, maar de scheidsrechter liet doorspelen en geen pingel en/of kaart.

Na rust was er een fase waarin De Valken wat meer aandrong. Dit leidde ook tot een treffer uit een corner, maar deze werd door de scheidsechter afgekeurd vanwege hands. Daarna kwam Woudia weer veelvuldig bij het doel. Wesley was al een paar keer gevaarlijk geweest voorin en wist nu ook het net te vinden: 0-4.


Wesley viert zijn treffer met Marijn!

Niet veel later werd het ook 0-5 toen Eric weer veel ruimte kreeg en zo ongehinderd kan binnenschieten. Hij maakte zelfs zijn vierde treffer toen hij een perfecte voorzet van back Alex bij de 2e paal binnenkopte! De Valken deed nog iets terug met een mooie bal in het kruis: 1-6.

Een geweldige uitslag in een geweldige wedstrijd. Vaak staat er veel spanning op de dergelijke wedstrijden. Gisteren was er ongetwijfeld ook genoeg gezonde spanning, maar de remmen gingen los en Woudia kroonde zich zo tot een waardig kampioen. Voor Piet de 1e titel als trainer, voor Weijert zijn 1e als speler. Een heel groot compliment aan de spelers en technische staf die voor een uitermate constant en productief seizoen hebben gezorgd. De euforie was groot, het feest nog groter. Gezang, gedans, polonaise, toespraken, platte wagen, goede DJ, afterparty in de Lindeboom. Het kon niet op. Wat hebben we genoten!

Na 1967 en 2006 pakt Woudia zo de derde titel en mogen we volgend seizoen in de 3e klasse spelen, waar we vele geduchte tegenstanders gaan tegenkomen. Gezien het jeugdige elan van het elftal, er stonden gisteren 4 A-junioren in de basis, gaat Woudia wederom een goede toekomst tegemoet.

Veel dank gaat naar het kantinepersoneel die hard gewerkt hebben voor alle feestganger. Voor iedereen was brood en soep. Geweldig!

Elma en Dini hebben weer prachtige foto’s gemaakt, waarvoor weer veel dank! Ook Michel had zijn camera mee en dat beeld- en videomateriaal verschijnt later op de website!

Lees verder

Woudia-sjaal in Drechterland

ma 7 april 2014

In deze editie van de 'Woudia-sjaal on Tour' maken we een uitzondering en blijven we dichter bij huis. Afgelopen zondag kreeg Woudia 1's grootste supporter Paulien van teammanager Stef een Woudia-sjaal welke is geschonken door alle spelers. Paulien was dolblij!Ook onderstaande foto past niet helemaal in deze rubriek maar omdat deze editie toch van de uitzonderingen is mag Cor de Decker ook op de site, vooruit! Op de foto een trotse opa met kleindochter Lieke van Marleen en Timo!

 

Lees verder

Recente berichten

[06-04-2014] - Woudia 1 zet fel Hauwert opzij
[06-04-2014] - De eerste kampioen bij Woudia: D2!
[05-04-2014] - DEEN: Gratis Woudia-soepkom bij 3 Struikproducten
[05-04-2014] - Woudia-sjaal in Cuba!
[25-03-2014] - Volendam - Jong Ajax met de Club van 50
[24-03-2014] - Van de voorzitter: Bestuursmededelingen
[23-03-2014] - Woudia 1 blijft winnen!
[23-03-2014] - Burgmeijer’s Bouwbedrijf schenkt W2 wederom nieuwe tenues!
[23-03-2014] - CIS en Karsten steken W5 in het nieuw!
[16-03-2014] - Woudia hobbelt naar zesde zege op rij

Nieuwsarchief >