Welkom bij Woudia...!

Mededelingen:   

Elma gaat weer langs de velden voor alle elftalfoto's! Nu online: W2, B1, MC1, D1 (2 foto's), E2 en F1! Nieuw: MD2 en VE1

Vanaf zondag 7 september kan er bij DEEN weer gespaard worden voor Woudia tijdens de mooie Jeugd Sponsor Actie! 


Hier het aangepaste trainingsschema van de jeugd seizoen 2014-2015.

Woudia 2 is op zoek naar een grensrechter (neem hiervoor contact op met Edwin Degenaars: 06-52.476.409)
Woudia VR2 is op zoek naar een coach (neem hiervoor contact op met Harry: harry@woudia.nl)


Hoofdsponsors Woudia:

 
Nieuws: 

 

Max Broers velt Spartanen

ma 22 september 2014

Gisteren stond de wedstrijd thuis tegen Spartanen op het programma. Een tegenstander waarbij menigeen direct moet denken aan het kampioensdebacle 16 maanden terug, toen Woudia een genadeloos pak slaag kreeg. Spartanen promoveerde toen naar de 3e klasse en omdat Woudia dit voorbeeld afgelopen seizoen volgde, spelen beide clubs dit seizoen weer tegen elkaar. Voor de mensen die dit stukje tekst bekend voorkomt, dat kan kloppen, het is schaamteloos gekopieerd uit ons mooie programmaboekje!

Zoals u gisteren op de lichtkrant heeft kunnen lezen was Marijn Bennis nog geblesseerd. Dat is Chris Kors ook nog, maar dat stond er dan weer niet op. Maar Chris verwacht over 1 a 2 weken weer te kunnen voetballen. Wie ook weer voetbalt is Gerwin Broersen. Hij traint weer mee en gunnen hem van harte een mooie terugkeer op de velden. Thaam voetbalt ook weer in het 2e, al heeft hij wel nog wat last van de lies. Zo bent u ook weer op de hoogte van de ziekenboeg.

Nadat pupil van de week Yarno Spaans na een mooie solo naast het doel schoot (volgens een reactie van zijn moeder op Facebook, had hij toch erg genoten!), begon de wedstrijd en zette Spartanen direct veel druk. Dit kwam de opbouw van Woudia niet ten goedde. Deze druk hield Spartanen een kwartier vol en daarna kreeg Woudia meer ruimte om te voetballen.

Nu een kwartier viel ook het eerste doelpunt. Bij een corner tastte de Spartanen goalie mis en Max Broers benutte zijn goede sprongkracht en kon zo de 1-0 binnenkoppen.


Max zweeft de 1-0 binnen!

Daarna kreeg Woudia enkele aardige mogelijkheden om de score te verdubbelen. Wesley en Max hadden een goede kopkans en Max zette Jeffrey alleen voor de keeper, alleen de keeper trad reddend op.

 

Lees verder

Onnodig verlies Woudia in Winkel

ma 15 september 2014

De tweede wedstrijd van de competitie, trad Woudia aan zonder Marijn, die vorige week reeds vroeg in de wedstrijd uitviel, na een zeer vervelende overtreding van aanvoerder Keizer van SEW. Maikel Schouten was vandaag zijn vervanger.

Woudia startte voortvarend en na twee minuten kreeg Wesley een uitstekende kopkans, op 3 meter afstand, geheel vrij voor doel. Helaas was deze niet aan hem besteed en hij kopte over. Na een goede schietkans voor Winkel, was het in de 18e minuut Wesley die zijn tegenstanders passeerde op de achterlijn en vijf meter vanaf de paal de keuze maakte op Jeffrey, ipv terug te leggen op Max. De voorzet werd via een verdediger getoucheerd en de bal belandde buitenkant paal naast het doel.

Vlak daarna een vrije trap van Joost, vanaf het middenveld van Winkel, bij de tweede paal. Deze bal werd weggekopt en weer ingebracht door Arjan, waarna deze bij Max Broers belandde en hij ronde vanaf 10 meter keihard af met links. 0-1 derhalve voor Woudia en ook geheel conform het spelbeeld.
Daarna bleef Woudia de bovenliggende partij en een klutsbal in het strafschopgebied kwam bij Max., maar helaas kon hij de bal niet goed raken.


Max Broers nadat hij in zijn 2e wedstrijd voor Woudia 1 zijn 1e doelpunt gescoord heeft!

10 minuten voor de rust moest Tim voor het eerst handelend optreden, en met behulp van Alex werd de bal corner getrapt. Uit de corner kopte een middenvelder van Winkel zeer goed in, net onder de lat. Tim derhalve kansloos latend, 1-1. Tot de rust veranderde dit niet meer, mede doordat Wesley een goede kans, voorlangs schoot.

Lees verder

Recente berichten

[14-09-2014] - Woudia-huwelijk!
[14-09-2014] - C-junioren halen pupillenscheidsrechterdiploma!
[12-09-2014] - Dak van dug-out verwijderd
[07-09-2014] - Hoofdsponsors schenken nieuw scorebord!
[07-09-2014] - SEW legt Woudia 1 over de knie
[16-08-2014] - Sjaal weer in Portugal gesignaleerd!
[13-08-2014] - Woudia E1 Abbehausen 2014
[13-08-2014] - Woudia-sjaal ook in Engeland!
[11-08-2014] - Woudia sjaal verder on Tour en ook een handdoek!
[20-07-2014] - Indeling alle teams voor komend seizoen

Nieuwsarchief >