Welkom bij Woudia!

Mededelingen:  

Uitnodiging voor E-pupil, D-pupil en C-junior voor Uitnodiging Voetbal2daagse


 
Hoofdsponsors Woudia:

 
Nieuws:  

Eerste uitzege Woudia 1

ma 5 oktober 2015

Zondag 4 oktober de uitwedstrijd tegen promovendus Victoria Obdam, die na 4 wedstrijden 6 punten hebben dankzij twee fikse thuisoverwinningen. Geen makkelijke klus dus voor de mannen van Piet Wiersma, die, tot heden, nog geen punt konden bemachtigen in een uitwedstrijd.

Hoe anders verloopt de wedstrijd. Een oppermachtig Woudia, wat vele kansen krijgt, echter d.m.v. een penalty scoort (goal Max). Tien minuten later een crossbal van Chris op Max. De Obdam keeper tast mis en met het bovenbeen scoort Max zijn tweede goal. Het hoogtepunt voor rust; vanaf 16 meter neemt Mats, de bal in 1 keer uit de lucht op de pantoffel, echter met een geweldige redding voorkomt de Victoria keeper een goal.


De eerste goal van Max wordt gevierd!

Voor de rust dus geen enkel gevaar van de Victoria voorwaartsen. Mede dankzij uitstekend verdedigingswerk van Weijert, Thaam, Joris en Bob.

Lees verder

Woudia 3: in het nieuw met Out BV

zo 4 oktober 2015

De mannen van Woudia 3 verzamelden zich op zondagmorgen 4 oktober 2015 in de kantine om hun nieuwe tenue in ontvangst te nemen. Namens sponsor Out BV was directielid Jos Out aanwezig. Hij werd vergezeld door zijn zoons Arie en Klaas. Deze toppers in spé voetballen inmiddels ook al bij Woudia.

Deze morgen waren ook fotograaf Elma, sponsorcommissielid Boy Schouten en de bestuursleden Harry Kors, Paul Deken, Carlo Stap, Koos Schipper en Martijn Korver (tevens werknemer bij Out BV) aanwezig.Een ieder genoot eerst van een lekker kopje koffie of thee en een stuk vlaai.

In zijn woordje maakte voorzitter Koos de vergelijking tussen Out BV en Woudia 3. Allebei worden zij geleid door twee broers (resp. Co / Jos Out en Hans / Carlo Stap), beiden voeren hun activiteiten uit in de buitenlucht, voor allebei is het hard werken en beiden zijn altijd gericht op een goed resultaat.

Out BV is al heel lang, al bijna 25 jaar, aan onze club verbonden als sponsor. Woudia is er ook zeer blij mee dat deze sponsor zich opnieuw wil verbinden aan het 3e.

Jos reikte tenues uit aan enkele spelers en daarna was het tijd voor de teamfoto. Deze werd gemaakt bij het sponsorbord nabij het achterste doel op het A-veld. De tenues zien er smetteloos wit uit en het team kan hiermee weer jaren vooruit.

Voor Jos was er nog een fraaie bos bloemen en hij bleef de hele wedstrijd kijken naar Woudia 3 – Westfriezen 5. De Woudianen zetten – voor de laatste keer in de oude tenues (de nieuwe moeten eerst een keer worden gewassen!) – hun beste beentjes voor en wisten met 8-3 te winnen.


Klik hier voor alle foto's
 

Lees verder

Recente berichten

[02-10-2015] - Nieuw hekwerk Sportpark Woudlust
[23-09-2015] - Nieuwe jassen voor de begeleiders van de Woudia jeugd!
[23-09-2015] - Pupillenscheidsrechtercursus Woudia
[23-09-2015] - Uitnodiging Voetbal2daagse
[21-09-2015] - Dugout en fietsenstalling
[17-09-2015] - Nuttige thema-avond bij Woudia
[15-09-2015] - Uitleg inzake terugtrekking A-junioren Woudia
[14-09-2015] - Mooie overwinning op titelkandidaat
[13-09-2015] - MB1 met de bananen van Albert Heijn!
[08-09-2015] - Kansloze nederlaag in Hauwert

Nieuwsarchief >