Welkom bij Woudia!

Mededelingen:

Vanaf 1 mei wordt er op het B-veld getraind en niet meer op het trainingsveld ivm onderhoud!

Voor de leden van de Club van 50: Het bankrekeningnummer voor de nieuwe bijdrage is         NL49RABO0329338811. Helaas was dit niet vermeld op de rekeningen die waren verstuurd.

Klik hier voor nieuws over de Club van 50!

 Nieuwe jeugdleden gezocht
Er wordt momenteel hard gewerkt aan de teamindeling voor het komende seizoen. Door dit nu al te doen hebben we eventuele knelpunten tijdig in beeld.
Uit de voorlopige indeling blijkt dat we bij sommige groepen krap komen te zitten en we dus heel graag nieuwe jeugdleden erbij willen krijgen. Dit speelt op dit moment met name voor de meisjes C en meisjes B.
Daarom doen we een oproep om te proberen extra meisjes als lid te krijgen. Weet je iemand die voetbal leuk vindt, of waarvan je denkt dat ze het misschien wel leuk zou kunnen vinden? Aarzel dan niet, maar vraag of ze interesse hebben om bij Woudia te komen voetballen! Vertel ze hoe leuk je het zelf vindt en maak ze enthousiast! Ze mogen altijd een aantal keren mee komen trainen om te ontdekken of het voetballen wat voor ze is.

Nieuwe jongensleden zijn natuurlijk ook altijd van harte welkom! Hiervoor geldt hetzelfde!
Op de website staat onder het kopje "Jeugd / Lid worden?" een inschrijfformulier voor nieuwe leden. Ken je iemand of heb je een vriend, vriendin, buurjongen of buurmeisje die voetballen ook leuk vindt of leuk lijkt, spoor hem/haar dan aan om lid te worden van onze vereniging. De kosten zijn laag en het plezier is groot.

Uiteraard hopen we ook weer veel nieuwe mini’s en F-pupillen te verwelkomen. Inschrijven kan namelijk al vanaf 5 jaar. Als je eerst meer informatie wilt, dan kan dat natuurlijk ook. Stuur dan een mail naar jeugd@woudia.nl.Hoofdsponsors Woudia:

 
Nieuws:  

Woudia verslaat koploper Hauwert '65

ma 2 mei 2016

 Uw webmaster was vanuit het Amersfoortse weer eens op bezoek bij Woudia. Eerst het 2e gefloten, die aardig speelden maar toch met 1-2 de boot in gingen tegen RKAV Volendam 3.

Aansluitend het mooie affiche van het 1e tegen koploper Hauwert '65. En als we er dan toch zijn, dan kan er net zo goed weer eens een ouderwets verslag geschreven worden!

Met name voor de bezoekers uit Hauwert '65 stond er veel op het spel. De overburen gooien hoge ogen dit seizoen en dat is razend knap voor zo'n kleine club. Westwoud is een klein dorp, maar Hauwert nog veel kleiner. Her en der wordt gesproken over het 'Ooteman-effect'..

Hauwert kwam al nu 8 minuten op voorsprong. Bij een duel rond de '16' zag de scheidsrechter een duwtje van Woudia en gaf zodoende makkelijk een vrije trap. Deze werd prachtig en kiezelhard ingeschoten door El Bouziani. Onhoudbaar voor Tim en derhalve 0-1.

Woudia probeerde op te bouwen. Door het vroegtijdig storen van Hauwert was veelvuldig balverlies het gevolg en omdat het balverlies in de laatste linie werd geleden leverde dit de nodige hachelijke situaties op. Toch bleef Woudia volharden in deze opbouw met als gevolg dat het de middellijn nauwelijks overkwam.

Naarmate de 1e hellft vordere kwam Woudia er wel wat beter uit. Via een corner werd gehoopt op het eerste gevaar. Vaste corner-nemer aan de rechterkant Gerwin reist door California en daarom ging Mats achter de bal staan. Prima trap, keeper Redeker vergeet de bal uit de lucht te plukken en verdediger Koen (kop groter dan alle Hauwert-spelers) kopt knap binnen: 1-1!De doelpunten van Koen en Mats in beeld!

Hoewel Hauwert dus niet over de veel lengte beschikt krijgt het in de 1e helft wel een levensgrote kans via een kopbal. Bij een vrije trap staat een Hauwert-speler helemaal vrij, maar zijn kopbal gaat rakelings voorlangs.

 

Lees verder

Erik Speler van het Jaar bij FC Volendam!

za 23 april 2016

Gisteren was er een bus met Woudianen naar FC Volendam - Jong Ajax en zij zagen dat Erik Schouten door de supportersvereniging werd bekroond tot Speler van het Jaar! Dik verdiend na een uitstekend en stabiel jaar als basisspeler! Nu op naar de Play-Offs!

Lees verder

Recente berichten

[19-04-2016] - John de Haas nieuwe trainer/coach Woudia 2!
[18-04-2016] - Een historisch van Diepen moment tijdens de wedstrijd Woudia 2 - RKEDO 2
[13-04-2016] - Extra info over busreis FC Volendam - Jong Ajax:
[13-04-2016] - Club van 50 nieuws
[03-04-2016] - Woudia F1 door in de beker!
[31-03-2016] - Schilderen kantine Woudia
[31-03-2016] - Met Linda naar skybox AZ!
[24-03-2016] - Update Michèl
[14-03-2016] - Gebroeders Deken!
[14-03-2016] - Woudia 1 legt Oosthuizen over de knie

Nieuwsarchief >