Welkom bij Woudia!

Mededelingen:

 DEEN Jeugdsponsor actie
De DEEN Jeugdsponsor Actie gaat vanaf 18 september weer van start. Wij zijn ingeloot om mee te mogen doen aan deze mooie actie bij de vestiging van DEEN in Hoogkarspel. Klik hier voor meer info.


► Klik hier voor de indeling van de vrijwilligers. 


Hoofdsponsors Woudia:

 
Nieuws:  

Ex-voorzitter Martin Jager overleden

vr 23 september 2016

 Vandaag werden wij opgeschrikt door het bericht dat onze ex-voorzitter Martin Jager tijdens een rondje hardlopen is overleden op 50-jarige leeftijd. Een vreselijke boodschap, zeker voor zijn kinderen Pim en Jamie en voor zijn partner Janneke. Maar ook voor alle andere mensen die Martin van nabij kennen.


Woudia leerde Martin kennen als vader en dus supporter van Pim. Die kwam net als vele andere jongens uit Oosterblokker bij onze club voetballen. Mede vanwege het grote netwerk van Martin in de zakenwereld (hij werkte destijds als partner bij BDO Accountants en Adviseurs) werd Martin door onze voorzitter Henk Elling benaderd om de voorzittershamer over te nemen. Hij nam de uitdaging aan en leidde Woudia gedurende de periode 2010-2013 als voorzitter. Martin was ook in die tijd al penningmeester van de Westfriese Golfclub (Golfbaan Westwoud). In 2014 richtte hij zijn eigen bedrijf Jager Accountants en Adviseurs op.

Martin was een druk bezet man. Gelukkig maakte hij ook tijd vrij om bij Pim te komen kijken bij de voetbal. Dit seizoen heeft hij Pim thuis op Woudlust nog zien voetballen. Het is niet te bevatten dat Martin het team van zijn zoon niet meer komt aanmoedigen. We leven mee met Pim maar ook met Jamie en Janneke. We wensen hen in deze moeilijke tijd, maar ook daarna, alle sterkte en kracht toe.

Namens het bestuur,

Koos Schipper (voorzitter)

Lees verder

DEEN Jeugdsponsor actie met Woudia!

wo 21 september 2016


De DEEN Jeugdsponsor Actie gaat vanaf 18 september weer van start. Wij zijn ingeloot om mee te mogen doen aan deze mooie actie bij de vestiging van DEEN in Hoogkarspel. Haal dus allemaal de boodschappen bij DEEN en stort de munten in de Woudia koker ten behoeve van de Woudia jeugd! Doet u boodschappen bij DEEN, maar niet in Hoogkarspel? Geen probleem, u kunt ons evengoed steunen. Er zal namelijk ook een doos in de Woudia kantine staan voor de mensen die bij de andere DEEN vestigingen (waar geen Woudia kokers staan) boodschappen doen en daar munten krijgen. Als u dan de munten in de kantine in de doos stort, dan zorgen wij dat ze in de juiste koker in Hoogkarspel komen!

Om zoveel mogelijk munten te verzamelen mogen wij ons ook presenteren in de winkel. Dit doen wij op zaterdag 8 oktober 2016. Dan mogen de jeugdteams JO9-1, JO9-2, JO11-1 en JO11-2 zich in het Woudia tenue tussen 13.00 uur en 17.00 uur om de beurt een uur van hun beste kant laten zien (de teams krijgen hier nog verder bericht over). Bijvoorbeeld de mensen aanbieden om de boodschappen (voorzichtig) voor ze in te pakken in de tas of krat, of deze naar de auto of fiets te sjouwen etc.! Of natuurlijk gewoon heel vriendelijk vragen of zij de muntjes mogen hebben om in de Woudia koker te doen! Bij voorbaat dank voor uw steun en munten!

Lees verder

Recente berichten

[22-09-2016] - Allerlaatste papieren Balkontakt!
[13-09-2016] - Rabobank steunt Woudia met investering zonnepanelen
[12-09-2016] - Overzicht deelnemers minuten-spel!
[07-09-2016] - Geen Woudia TeauTeau dit seizoen
[04-09-2016] - Winstpunt in Spanbroek: 1-1
[02-09-2016] - Balkontakt Augustus 2016 nr 1 is op de site gezet
[02-09-2016] - Vul de Woudia-TeauTeau
[19-08-2016] - Lijnen staan er weer op!
[15-08-2016] - Afscheidswedstrijd voetballer Koos
[15-08-2016] - Woudia sjaal op de Mont Ventoux!

Nieuwsarchief >