post

HSV Sport 1889 1 – Woudia 1

Halverwege de 1e helft staat het nog 0-0. De kansen gaan over en weer. Het is bij rust 0-0. HSV heeft een licht overwicht maar is nog niet tot scoren gekomen. Woudia gaat na rust goed van start: Sjors geeft breed op Maurice die goed voorgeeft en Wesley die goed inkopt. 0-1. De vreugde is van korte duur. HSV schiet een vrije trap in enen erin: 1-1. Irritatie slaat toe bij HSV en uit zich in overtredingen en commentaar. Doelpunt HSV afgekeurd vanwege hands. Zoveelste gele kaart voor HSV wegens commentaar. Dit keer een 2e dus rood. HSV met 10 man. HSV komt goed weg met gele kaart na inkomen met gestrekt been (was een vuurrode kaart waard). HSV maakt 2-1 met bekeken boogbal van afstand. Onverdiend maar hij telt.

HSV steelt 2 punten van Woudia door onverdiend met 2-1 te winnen. Woudia had gezien de inzet zeker een punt verdiend en wint qua FairPlay met 0-10 maar dat telt helaas niet.

Illustratief voor de wedstrijd van vanmiddag was het aantal gele kaarten; HSV Sport 7x, Woudia 1x.

From HSV Sport 1 – Woudia 1. Posted by Woudia on 4/16/2018 (36 items)