post

Gerard Stam winnaar van het Minutenspel

Woudia 1  –  Always Forward 1

Met een lentezonnetje, weinig wind en veel toeschouwers op het Woudiacomplex waren alle ingrediënten aanwezig om er een mooi spektakel van te maken.

Helaas, de 1e helft van Woudia was zeer tam en er werd met weinig overtuiging gevoetbald. Forward stond verdiend met 0 – 2 voor.

De 2e helft kwam Woudia uit de startblokken zoals wij het graag zien. Fel op de bal jagend werd er vooruit gevoetbald om veel druk op de verdediging te zetten en kansen af te dwingen.

Jammer genoeg werden de vele kansen niet benut en eindigde de wedstrijd in 1 – 3.

Wesley wist in de 65ste minuut de enige goal te maken en schonk hiermee zijn elftalbegeleider Gerard de begeerde envelop met 50 euro.

Gerard kreeg uit handen van medeorganisator Heleen de envelop met 50 euro overhandigd.