post

Vrouwen 1: Zaandijk thuis! Is er gescoord?

Trouwe supporters van Vrouwen 1,

Na een verschrikkelijke wedstrijd gezien te hebben van het tweede, gingen we de kleedkamers in om ons op te maken voor de wedstrijd. Het weer zat mee en hadden er alle zin in. Behalve Miranda, die had overal spanning zitten. Ze moest het laten zien tussen de palen. Met 1 paal kan ze aardig goed overweg, maar van twee werd ze best wel zenuwachtig. Gelukkig had coach Jeroen Ilse ook een helft onder de lat gegeven. Zo was de discussie ‘wie moet er op doel’ ook weer opgelost.

Even een puntje dat onder de aandacht gebracht moet worden. We moesten langs het A-veld lopen, zien hoe de jochies onder de 19 aan het warmlopen waren. Vrouwen 1 op het B-veld, wie verzint het?

In de kleedkamer stond Sandra ook ineens in dr Woudia-tenue. Ze ging het proberen na een blessure, tot vreugd van het hele team.

Het fluitsignaal klonk en we begonnen. We stonden allemaal ons mannetje en waren zeker beter dan de tegenstander. ‘Een genot om naar te kijken’ – een van de vele trouwe supporters. Maar daarna waren we het kwijt. De doelpunten vlogen erin. Jammer genoeg niet aan de goede kant. Onze excuses voor de toeschouwers.

Met de koppies naar beneden richting de kleedkamer. Coach Jeroen had een paar mooie worden en we gingen er weer vol voor. Miranda hijsde zich in het keeperstenue en ging onder de lat staan.

En dat ze spanning had, was nergens aan te zien. Jammer dat ze geen keeper wil worden maar ze keepte ijzersterk. Genieten om naar te kijken.

We gingen heel erg lekker de tweede helft. Sandra stond bij de cornervlag om de corner te nemen. Met een ontzettend mooi bedoelde, maar verschrikkelijk uitgevoerde bal, kwam deze precies voor de voeten van Renate. Tikkie en hoppaaaa! 1-6. Door alle adrenaline waren we snel en sterk. De toeschouwers wisten niet wat ze zagen: 2-6. Jeannette en Cindy renden naar voor. Een zachte pass van Jeannette was genoeg, zodat Cindy deze prachtig kon afronden.

Eindelijk werd er in het team, door mensen van het team, gescoord. Dat er later nog door Zaandijk gescoord werd, doet er niet toe. De Leekies waren op dreef deze wedstrijd. Graag vaker samen in t veld dames.

Op 25 maart zien we jullie allemaal weer graag terug op Woudlust. Dat komt natuurlijk wel goed, want het eerste moet ook en de Lenteborrel is dan niet te vergeten. Misschien accepteren we dan wel dat we op het B-veld moeten….

Supporters bedankt!

Dikke kus Vrouwen 1

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.