post

Zwaagdijk 1 – Woudia 1

Zwaagdijk geeft goed partij tegen Woudia en heeft de meeste kansen gehad. Ruud neemt corner van rechts. Wesley kopt net voorlangs. Zwaagdijk mist ter nauwernood 100%-kans. Marijn redt.

We gaan met 0-0 de rust in. Zwaagdijk heeft de beste kansen om op voorsprong te komen gehad en Woudia speelt te slordig. De na rust voor Sven ingevallen Jim gaat prima diep en trekt voor op Wesley die hem voor het intikken heeft : 0-1. De prima keepende Rick ziet een bal van Zwaagdijk in de uiterste linker hoek verdwijnen : 1-1. Rick en Bob halen bal van de doellijn. Het is spannend.

Zwaagdijk houdt Woudia op 1 punt door meer beleving en veel fysieke inzet van Zwaagdijk-zijde. Eindstand dus 1-1.

From Zwaagdijk 1 – Woudia 1. Posted by Woudia on 2/20/2018 (50 items)