post

Sporting Andijk 1 – Woudia 1

Fout op middenveld Woudia waarna Andijk goed uittikt en 1-0 scoort. Andijk zet een keurige aanval op en scoort beheerst de 2-0. Niveau Woudia moet omhoog. Andijk passeert de Woudia-verdediging nu aan de andere kant en scoort weer: 3-0. Weijert schiet onderkant lat maar geen doellijntechnologie dus geen goal. Lars K. scoort maar stond buitenspel. Woudia heeft vooralsnog geen mazzel.

Ruststand 3-0. Gerwin gaat er na een ongelukkige botsing per brancard af. Ziet er niet goed uit. Woudia pakt de draad weer goed op: Maurice scoort de 1e tegengoal. 3-1.

Maurice krijgt 2e gele kaart (dus rood) na terechte kritiek op de grens van Andijk. Correctie: Stefan scoorde de tegengoal. Andijk lijkt op de slachtbank te liggen met man meer. Stefan scoort zijn 2e : 3-2. Feest is compleet: Woudia maakt gelijk: 3-3. Door kopbal Max. Rode kaart voor Andijk-aanvaller . Verder met 10 tegen 10. Max wordt onderuit gehaald maar scheids laat doorspelen maar Max krijgt 2x geel (dus ook rood) voor commentaar en moet er ook af. Invaller Thomas Spil scoort de 4e: 3-4 !

De 2e helft van Andijk – Woudia ontpopte zich als een enerverende thriller. Woudia stond 3-0 achter maar scoort 4x en wint daarmee de wedstrijd terwijl er op het eind nog 9 man van Woudia en 10 van Andijk op het veld stonden.


From Sproting Andijk 1 – Woudia 1. Posted by Woudia on 2/05/2018 (56 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.