post

5 redenen waarom kantinedienst wel leuk is!

1. Altijd lekker snel je drinken
Als je in de kantine voor de bar staat en het is zondag, kan het nog weleens druk zijn. Maar als je achter de bar staat heb je altijd toegang tot de hemel des drankjes om jouw oneindige dorst te stillen. Alleen je moet wel even nuchter blijven. Ook weleens lekker.

2. Maak het feestje, jouw feestje
Normaal als je een feestje viert, staat ome Jaap zijn klassiekers uit 1921 uit het stof te Googlen en je te vertellen dat Tante Leen een van de beste bluesstemmen was van zijn tijd. Maar gelukkig is daar je kantinedienst. Jij bepaalt zelf vandaag wel even welke muziek we op gaan zetten.

3. Je spreekt nog eens wat mensen
We snappen heus wel dat jij elke zondag met je teammaatjes eerst een AA’tje Zero Sugar neemt en dan gaat overcompenseren met een paar biertjes of wijntjes. Maar het is ook weleens leuk om iemand te spreken die je normaal niet spreekt! Vooral op niet-wedstrijddagen van het eerste levert het nieuwe vriendschappen op!

4. Nooit meer hoofdrekenen. Echt.
Supermakkelijk kassasysteem geregeld om het jou nog makkelijker te maken als kantinedienst hebt! Een kind kan de was doen. Iemand bestelt, jij tikt het even in en er kan direct afgerekend worden. Pinnen werkt nog sneller zelfs. En dat allemaal zonder optellen, delen of vermenigvuldigen.

5. Je bent de held van de club
Bedankt. Bedankt voor je inzet en niets meer dan lof voor het feit dat je op tijd bent gekomen en je medevrijwilligers niet in de steek hebt gelaten. Zonder jou hadden er nu nog steeds mensen aan de bar staan klagen dat het allemaal te lang duurt. Zonder jou had de club het een stuk zwaarder gehad.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.