post

Winnaar minutenspel Woudia 1 – HSV Sport 1 Ton de Haan

Afgelopen zondagmiddag werd Ton de Haan winnaar van het minutenspel bij de wedstrijd

Woudia 1 – HSV Sport 1.

Op de bijna volle tribune hadden vele supporters een plekje kunnen vinden. Dat het zo druk was op de tribune kwam  mede door het slechte weer van wind en buien en natuurlijk de aanhang van HSV Sport die afgereisd was naar Westwoud.

Op de tribune geen hekken tussen de twee supporters groepen, nee het was gewoon gezellig. Radio West Friesland was ook van de partij en gaf bij tijd van wijle een mooi verslag van hetgeen zich op het veld afspeelde. Hierover kunnen we kort zijn, het was niet goed. HSV Sport had de betere kansen en Woudia had moeite om kansen te creëren.

Ja en als je dan minuut 90 geloot hebt deze ronde dan zijn zelfs de extra minuten blessuretijd in jouw voordeel. Zover kwam het niet, want Sjors Wagenaar schampte met zijn haarpunten de bal die daardoor over de keeper in het doel rolde en bracht zo de stand op 1 – 2.

Na de wedstrijd de scheidsrechter gevraagd welke minuut hij genoteerd had in zijn boekje. Dit bleek de 89 minuut en 15 seconden te zijn. En zo mocht Ton de Haan zich winnaar noemen van deze wedstrijd. Zijn vrouw Leonie had bestuursdienst en was ook getuige ( zie foto ) van de overhandiging van de envelop met 50 euro. Namens de organisatie van harte gefeliciteerd.