post

Winnaar Minutenspel Wendy Zwan

Minutenspel:

Wendy winnaar van het minutenspel van de wedstrijd Woudia – ALC!

Zondagmiddag, het was zowaar een aantal uren droog, speelde Woudia 1 de wedstrijd tegen ALC 1 uit
Abbekerk. Woudia had wat goed te maken na het dure puntverlies tegen Kwiek ‘ 78 in Avenhorn.

Woudia kwam goed uit de startblokken en zette ALC direct onder druk, het wachten was op dat belangrijke 1e doelpunt waar menig toeschouwer naar uitkeek. Het doelpunt bleef op het zwaar bespeelbare veld echter uit, tot minuut 43 aanbrak. Gerwin Broersen stond achter de bal om een vrije trap te nemen. Hij speelde de bal netjes langs de muur en zo stond Woudia met 1 – 0 voor.

Volgens de lijst op de website had Wendy Zwan dit keer de 43ste minuut geloot en was zij 50 euro rijker. Jammer voor Jos Sijm (minuut 42) en Aad van Diepen  (minuut 44) die er net naast zaten.
Vervolgens hebben wij contact gelegd met de pastorie, want als je Wendy moet hebben is dat de plek waar zij vele uren doorbrengt. Wendy was blij verrast met het telefoontje om na haar werk naar de kantine te komen om de envelop in ontvangst te nemen. Na de uitreiking van de prijs hebben we met Wendy nog een paar lekkere biertjes gedronken.

Komende zondag weer een thuiswedstrijd voor Woudia 1 tegen Medemblik, voor deelnemers aan het minutenspel weer een kans om die 50 euro in de wacht te slepen.