post

Verslag zaalvoetbaltoernooi in de Sluis 30 December

Op een koude regenachtige dag mochten we weer aantreden voor het jaarlijkse kersttoernooi. Prima weer om een dag binnen te verblijven, en verwend te worden met spannende wedstrijden. De eerste wedstrijd ging iets te laat van start. Het blijft lastig een wit of een rood shirt en op welke veld, maar we konden uiteindelijk toch beginnen. Feyenoord verloor deze eerste wedstrijd met 0-4 van AZ, maar wat bleek AZ speelde met 5 man tegen het 4 man tellende Feyenoord. Je ziet niet alleen de kinderen zijn fanatiek, maar ook de begeleiders willen graag winnen en sturen gewoon een kind extra de zaal in. Na meerdere leuke wedstrijden mocht PSV zich kampioen noemen.

Door afwezigheid van een begeleider mocht een oud jeugdlid Juventus begeleiden, en hij zou hier geen spijt van krijgen. Na 2 wedstrijden stonden Juventus en Napoli gelijk in punten en in doelsaldo en ze hadden onderling gelijk gespeeld. Reuze spannend dus, het ging om de laatste wedstrijd. Zowel op het A als het B veld werd er gevochten als leeuwen, en mochten Juventus en Napoli beide verliezen dan kon AC Milan er met de beker vandoor gaan. AC Milan deed wat het doen moest: winnen van Napoli, maar Juventus deed dit ook en daardoor mochten zij de beker in ontvangst nemen.

Om 11.30 begon de laatste poule, ditmaal op heel veld. Er werden flink wat kansen gemist, maar ook prachtige doelpunten gemaakt. Je kon zien dat ieder team graag wilde winnen. Ook bij deze poule bleef het spannend tot het eind. De winnaar werd Manchester United.

Graag wil ik iedereen bedanken voor zijn/haar hulp, met name de begeleiders en scheidsrechters die op hun vrije dag weer voor de jeugd paraat staan. Ook een compliment voor het achterlaten van de kleedkamers, deze zagen er netjes uit. Zie ook het nieuwsbericht van Alex met de vele foto’s erbij!

Iedereen een goed en sportief 2018 gewenst.

Wendy

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.