post

VOORBESCHOUWING

Na twee weekenden zonder competitie- of bekervoetbal van ons vlaggenschip, zijn we als supporters benieuwd hoe de jongens deze voetbal-loze periode hebben doorstaan.

De laatste competitiewedstrijd die door ze werd gespeeld, was overigens wel een memorabele pot, zeker voor de familie Mak, want in de tweede helft speelde Woudia met de drie gebroeders Wesley, Kevin en Stefan in de basis en zowel Stefan als Wesley wisten daarbij te scoren.

Je zag vader Harrie en moeder Carolien met een kuil in de rug huiswaarts keren.

De uitslag stemde overigens iedereen tevreden, want met het 4-4 gelijkspel tegen De Valken, de ploeg die tot dan toe alles nog gewonnen had, konden beide partijen leven. De wedstrijd zat boordevol van alles waar je als supporter voor naar het veld komt (al bleek dat de F-site na de rust niet meer uit de kantine is gekomen, dus je kunt ook voor wat anders dan voetbal naar ons complex komen, wat natuurlijk helemaal geen probleem is). De echte fans, die ondank de kou, wel de rand van het speelveld hebben opgezocht, zullen daar zeker geen spijt van hebben gehad, want toen de rookwolken waren opgetrokken werden de punten door beide Drechterlandse clubs keurig verdeeld en bleke het publiek de grote winnaar.

Of het komende middag weer tot zo’n spektakel zal komen, is nog afwachten en ook voor Oosthuizen staat er toch wel wat op het spel, want tot nu toe hebben zij slechts twee uitwedstrijden gespeeld en beide wedstrijden werden met 4-0 verloren. Oosthuizen haalt de punten dan ook vooral in de thuiswedstrijden, want na zes wedstrijden staan zij exact in de middenmoot met twee overwinningen, twee gelijke spelen en dus de eerder genoemde twee nederlagen.

Voor Woudia zou het natuurlijk fijn zijn wanneer Oosthuizen het rijtje van de uitwedstrijden zal continueren, maar zal dan met een andere instelling de wedstrijd dienen aan te vangen dan in de oefenwedstrijd die afgelopen dinsdag is gespeeld bij Andijk (zat.) en waarbij tegen een 4-1 nederlaag werd opgelopen.

We gaan er echter vanuit dat Ricardo zijn jongens weer op scherp weet te zetten en wat de schrijver dezes betreft mag het eventuele doelpunt van Woudia (zie de indeling van de minutenactie voor deze wedstrijd) wel gelijk in de eerste minuut vallen. Dus hierbij de oproep aan Ricardo om zijn team vanaf de aftrap gelijk richting het doel van de tegenstander te dirigeren.

Dan hebben we vanaf het begin spektakel.

In ieder geval iedereen een mooie, maar bovenal sportieve wedstrijd toegewenst en laten we hopen dat de weergoden ons gunstig gezind zijn.

H.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.